Merhaba sayın üyeler, 2+1 evim var 85 m2. Evimi satacağım fakat çektiğim fotoğraflarda ev çok küçük gözüküyor, evi olduğu gibi göstermek için kameraya ne gibi ayarlar yapılmalı? Android telefon kullanıyorum
Merhaba bu üründen var elimde, genelde çıktı alıyorum ve fiyatının uygunluğundan dolayı hızını çok problem etmiyorum fakat taramayı çok geç yapıyor, 1 sayfa taradıktan sonra yaklaşık 20-30 saniye bekliyor sonra tekrar tarama yapıyor. Çözüm bulamadım, bu yazıcıda aynı sorunu yaşayan var mı?
Asus rog phone 2 İmei
Arkadaşlar imei hatası geldi, rog phone 2 için uzaktan imei atacak birisi var mı? Telefonu göndermem gerektiğini söyledi aldığım kişi fakat bu mümkün değil.
Monster Laptop Susmayan Fan Çilesi
Merhaba monster laptop aldım, 3 ay oldu, hızı vs.. gayet iyi ama fan bir türlü durmuyor, boştayken bile sürekli fan çalışıyor. Altına en pahalı laptop soğutuyucu aldım, kontrol merkezinden sessiz moda getirdim, fan ayarlarından fan çalışma hızını 0 bile yaptım durmuyor. Sıcaklık 40-45 derecede bile çalışıyor, bu sorunu arayıp bildirdiğimde gönderin bakalım diyorlar fakat böyle bir lüksüm yok. Bu konu hakkında yardım arıyorum, lütfen bilen cevap versin.
Json ve Api bilgisi olan Php uzmanı lazım
|
|
|
Ssd tavsiyesi lazım.
|
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.819
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 33.629 (Bu ay: 901)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 529 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic