Merhabalar arkadaşlar,
Bugün size NETA Technology Elektronik ile yaşadığım bir sorunu anlatacağım.
Yaşadığım sorunu baştan sona, tarafsız bir şekilde sadece süreci aktaracağım.
Öncellikle ben whiteboardanimasyon.com adresinden gördüğünüz üzere whiteboard animasyon yapıyorum. web sitemde verdiğim hizmet ile ilgili tüm açıklamalar açık ve net olarak yazılı.
NETA Technology Elektronik'ten bir yetkili hanımefendi bana ulaştı ve whiteboard animasyona ihtiyaçları olduğunu söyledi. Gönderdikleri metni inceleyerek bu metinden yaklaşık olarak 3 dakikalık bir animasyon olacağını ve ücretinin ne kadar olduğunu söyledim.
Ayrıca metnin seslendirmesini yaptıktan sonra metin üzerinde herhangi bir değişiklik yapılamayacağını belirttim. (Seslendirmede hata varsa ücretsiz düzenliyorum). Hanımefendi tüm şartları kabul etti.
Ödemeyi peşin aldığımızı belirttim ve kendisi ödemenin yarısını çalışmaya başlarken kalanını da iş tesliminde vereceğini söyledi. Kurumsal bir firma olduğunu düşünerek bunu kabul ettim.
Ödeme gelir gelmez çalışmaya başladım. Metni seslendirmeye gönderdim ve animasyonu 4 gün içerisinde tamamlayarak incelemeleri için yetkili hanımefendiye ilettim. Hafta sonu gönderdiğim için hafta içi revize varsa göndereceğini söyledi.
Pazartesi sabahı yetkili hanımefendinin mesajını görünce çok şaşırdım. Çünkü ben farklılık olması adına böyle bir animasyon yaptırmak istediğini ancak üstlerinin bu tür bir video istemediğini hatta onlardan tepki gördüğünü anlattı. Ve emek harcadığım, çizimlerine ve seslendirmesine ücret ödediğim, baya bir zaman ve mesai ayırdığım çalışmayı kullanmayacakları için iptal etmek zorunda olduğunu söyledi. Ben kendisine bu işin bana maliyeti olduğunu, anlaşmamızın 3 dakikalık animasyon olduğunu, 3 dakikalık animasyonu gönderdiğimi ve revize istekleriniz varsa iletirseniz ücretsiz bir şekilde düzenleyeceğimi belirttim. Ancak hanımefendi kalan ücretimi animasyonu kullanmayacakları için kalan ödemeyi yapmayacağını söyledi:) Ben ne kadar animasyonu kullanıp kullanmamanız sizin tercihiniz, ben 3 dakikalık animasyonu gönderdim, hatta istediğiniz revizeler varsa yapacağıı ancak kalan ücretimi göndermelerini istedim. Yine kabul etmedi hanımefendi. Ben de madem öyle size karşı yapabileceğim tek yaptırımım bu süreci sosyal medya ve forumlarda paylaşmak olduğunu söyledim. Bunun üzerine yurtdışında olan yönetici gelince bu konuyu kendisine anlatıp çözüm bulmaya çalışacağını söyledi.
Yanlış hatırlamıyorsam çarşamba günü yönetici beni aradı. Aynı şeyleri tekrar telefonda da konuştuk. Maalesef yönetici kalan ücretin sadece 4'te 1'ini gönderebileceğini söyledi. Tabii ki bunu kabul etmedim ve süreci size anlatarak bana destek olmanız için buraya yazdım. Paylaşılmasına yardımcı olarak emekçi kardeşinize yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Buraya kadar okuduğunuz için çok teşekkür ederim.
Yazı fontu ( ne olduğunu bilen var mı?)
|
Hangi Motor Yağı
|
Lg g3 şebeke sorunu
|
bitkisel varis tedavisi
|
Egzama tedavisi
|
Bitkisel ve Doğal Varis Tedavisi
|
|
wordpress yan menü
|
****.com |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 2.185 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu