TP-Link Archer VR400 modeme VPN kurulmuyor
Herkese merhaba!
Birkaç gün önce TP-Link Archer VR400 model bir modem aldım ve oldukça heyecanlıyım. TP-Link'i tercih etmemin nedeni, modemin arayüzünden VPN oluşturma seçeneği sunması. Evimde uzaktan kontrol etmek istediğim küçük bir sunucu ve çeşitli akıllı ev araç gereçleri bulunuyor, bu yüzden VPN özelliği benim için son derece önemli.
Ancak, şu an yaşadığım bir sorun var ve bu konuda biraz yardım veya öneri almak istiyorum. Modemimde PPTP VPN ve OpenVPN seçeneklerini denedim, ancak her seferinde bağlantı kurmakta başarısız oldum. Ayrıca, VPN bağlantısını sağlamak için "tplinkdns" alan adını kullanmaktayım.
Muhtemelen bu konuda daha tecrübeli olan veya benzer bir sorun yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar varsa, deneyimlerini ve önerilerini paylaşmalarını rica ediyorum. Bu konuda bana yardımcı olabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.
Eğer bir fikirleri veya çözümleri varsa, cevaplayarak destek olun. Şu anda bu sorunu çözmeden, evimdeki sistemlerimi güvenli bir şekilde uzaktan kontrol edemeyeceğim ve bunu sağlamak için ne yapmam gerektiğini öğrenmek benim için önemli.
Teşekkür ederim ve iyi forumlar!
Herkese iyi forumlar, 150 m²lik eve iyi bir modem lazım. Şuan modem salonda dip odalarda çekmiyor. En fazla 1000-1300 TL bandında olan, çekim alanı güçlü bir modem arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
DH Haberlerini acamiyorum
Taraycidan girmeye calisinca su sekilde kaliyor. yeni sekmede acmaya calisinca ise bos bir sayfa da "The page cannot be displayed because an internal server error has occurred." hatasi aliyorum. Bu sorun dün basladi. Chrome ayarlarindan sitenin tüm verilerini sildim aynisi. Edge trayici ile denedim orda da ayni hatayi aldim.
Bedava Mafia II (PS4) (bitti)
|
Kur'an meali önerisi
|
Whatsapp internet sömürme sorunu
Sosyal Medya Uzmanlığı
|
Hediye kargolarda vergilendirme? Gümrük
|
Ne istiyorum? Bilmiyorum.
|
Mazda 2 bu parca amortisör mü?
|
Teknolojiden az çok anlayan kişi |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.576
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.752 (Bu ay: 195)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.430 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware