Eski DH’liler Ana Konu(Sadece 10 Yıl ve Üstü Kullanıcılar)
Merhaba arkadaşlar DH dinazoru olarak o eski samimi ortamı tekrar yaratmak adına bu konuyu açtım
Eski fotoğraflar ve eskiden kullandığımız cümleleri tekrar hatırlamamız için lütfen cevap olarak yazın. Ayrıca isimlerini ve katılma tarihlerini bana pm olarak atanların ismini konuya ekleyebilirim..
Herkese iyi günler!
MacBook Air m1 için usb hun ve ssd önerisi
Merhaba arkadaşlar, MacBook Air m1’de kıllanmak için usb hub ve ssd önerisi istiyorum sizlerden. Ssd 800gb-1tb arasında olmalı ve yazma hızı benim için çok önemli. Bütçem 2500₺. Usb hub için tek istediğim bilgisayara zarar vermemesi bütçem 1000₺ ayrıca kılıf tavsiyelerinize açığım.
Şimdiden teşekkürler
Apple iPad 10.Nesil [ANA KONU]
iPad 10.Nesil yeni tasarımı ile 18.10.2022 tarihinde tanıtıldı. Türkiye fiyatları ise;
Wifi
-64gb 11.2999TL
-256gb 14.799TL
Wifi+Cellular ise
-64gb 14.799TL
-256GB 18.799TL
Özellikleri ise,
Ekran: 10.9 inç Liquid Retina, True Tone, 2360×1640 piksel çözünürlük, 264 PPI, 500 nit parlaklık
İşlemci: A14 Bionic, 6 çekirdek işlemci, 4 çekirdek grafik işlemcisi, 16 çekirdek Neural Engine
Arka kamera: 12 Megapiksel f/1.8, 5x dijital yakınlaştırma, Akıllı HDR 3
Ön kamera: 12 Megapiksel uzun kenarda konumlandırılmış ultra geniş, 122 derece görüş açısı, f/2.4, 1080p @60 fps, otomatik stabilizasyon
Bağlantı: USB-C / Hücresel modelde 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2
Güvenlik: Yan tarafa konumlandırılmış Touch ID
Depolama: 64 GB ve 256 GB
Kalem: Apple Pencil 1. nesil uyumlu
İPad 9.nesil Apple Pencil 1 sorunu
Merhaba arkadaşlar Bluetooth’u kapattığımda pencil devre dışı kalıyor yani kullanamıyorum. Bildiğim kadarı ile bluetooh’un açık olmasına gerek yok kullanabilmek için. Ve her bluetooh’u kapatıp geri açtığımda baştan eşleme yapmak zorunda kalıyorum. Var mıdır bunun bir çözümü acaba?
Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar fotosunu attığım araçtaki yolcu kısmındaki airbag patlamış sonradan tamirli gibi çünkü yolcu kısmındaki airbag olan yerde bariz bir çizgi var. Satan arkadaş kesinlikle kaza geçirmediğini söylüyor. Lütfen fotoya bakıp bana yardımcı olabilir misiniz?
Not: yaşadığım ülkede ekspertiz vs bulunmamakta, ancak araba ustaları var ama onlar da çok bir bilgi sahibi değiller.
Merhaba arkadaşlar fotosunu attığım araçtaki yolcu kısmındaki airbag patlamış sonradan tamirli gibi çünkü yolcu kısmındaki airbag olan yerde bariz bir çizgi var. Satan arkadaş kesinlikle kaza geçirmediğini söylüyor. Lütfen fotoya bakıp bana yardımcı olabilir misiniz?
Not: yaşadığım ülkede ekspertiz vs bulunmamakta, ancak araba ustaları var ama onlar da çok bir bilgi sahibi değiller.
Merhaba arkadaşlar GAÜ Hukuk'ta okuyan birisi bana burdan veya özel mesaj yoluyla ulaşabilir mi acaba bazı sorularım olucaktır. Hatta soruları buraya yazayım eğer cevap gelirse herkese yardımcı olmuş oluruz :)
-Hukuk eğitimi nasıldır, zor mudur yani hocalar zorluyor mu?
-Sınav sistemi nasıl yine hocalar gıcıklık yapıyor mu?
-Sınıf kaç kişi ve dersler nasıl işleniyor?
-Devam zorunluluğu var mıdır?
Cevap verecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Hukuk okurken ortopedik ortez ve protez(2 senelik) okumak
Evet arkadaşlar bu bölümü okuyan arkadaşlara sorum acaba bu bölüm çok mu zor? Hukuk okurken çok mu zorlanırım? Zaten 2 senelik bölüm diye yatıp mezun olacağımı düşünmüyorum, ders çalışmamın gerektiğinin bilincindeyim. Mezun olan arkadaşlardan ricam bana yardım etmeleri.
Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.
Araç paketi hakkımda yardım
|
Mini Cooper Amblem Renk Solması
|
@claude kendisinin hatası yüzünden bizi suçlayan satıcı tipi.Özet:bu satıcıdan hiç birşey alınmaz @ HATUKAY arkadaş ürünü orjinal adı altında satıyor ama ürünleri sahte.20tl ye aldığı ürünü 80tlye satıyor.Birde saygısız bana birzat hakaret dolu bir mesaj attı |
9 yıllık hort 1 http://f1205.hizliresim.com/x/u/6uzhl.png 9 yıllık hort 2 http://f1205.hizliresim.com/x/u/6uzll.png 7 yıllık hort http://f1205.hizliresim.com/x/u/6uzp0.png |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.665
İkinci El Bölümü Mesajları: 352
Konularının görüntülenme sayısı: 59.164 (Bu ay: 1.285)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 290 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic