Herkese merhaba,
yakın zamanda Almanyadan İstanbula gelecek varmıdır ?
Mediamarkt tan birşey getirmesini rica edeceğim ücreti mükabilinde
PayPal Kullanmak İstiyorum Lütfen Yardım
Arkadaşlar malum yasaklar ülkesiyiz ve ben paypal kullanmak istiyorum
Garminde felan çok lazım oluyor, nasıl kullanabilirim
yurtdışında online hesap açan bankalar var oradan hesap açıp olabiliyor mu? yada bunun formülünü bile biri var mıdır ?
yardım ederseniz çok sevinirim
Open VPN Hakkında
Herkese merhaba,
synology qnap üzerinden Openvpn çalıştırıyorum
tüm ayarlar yapılı olmasına rağmen VPN çalışıyor ip kontrol ettiğimde lokal ağa girebiliyorum ancak
lokal de hiçbir pc ye yada paylaşım klasörlerine ulaşamıyorum sadece lokal ip ile qnap ve yazıcının arayüzüne girebiliyorum
ilk kurduğumda bir kere bağlandım ağ konumuna ekledim ancak daha sonrasında hiçbir şekilde bağlanmıyor :(
windows ağ bulucu açık
sorun nedir acaba ?
Kawasaki Z500 SE
Herkese merhaba,
kawasakinin yeni orta seğment motoru Ülkemize gelmeye başladı
sanırım ilk motoruda ben aldım
Ofise VPN kurmak
Arkadaşlar ofiste bulunan ve 7/24 çalışan bir PC miz var üzerinde bir program çalıştırıyoruz
arada sırada servislerin yeniden başlatılması gibi gereksinimler oluyor o yüzden RDP yi açmıştım portunu da değiştirdim ama bugün bilgisayara biri girip tüm dosyaları şifrelemiş bu pc ye uzaktan bağlanmanın güvenli yolu nedir ? VPN nasıl kurup güvenli hale getirebilirim ?
TP-Link ER706W router alsam VPN kurup uzaktan locale bağlanır gibi baglanabilirmiyim ?
yada daha iyi bir öneriniz varmıdır ?
12v 10Ah Powerbank yapımı
Arkadaşlar merhaba,
bana 12v 10Ah powerbank gerekli motosiklet aküsü ile işimi hallediyordum ama çok kullanışlı oluyor
18650 piller ile bunu nasıl yapabilirim
bunun için gerekli malzemeler nedir acaba ?
bms kartlara felan bakıyorum ama açıkcası kafam karıştı çok fazla bilgi var hepsi ayrı birşey diyor
pillerin dizimi ve kullanılacak malzemeler konusunda desteğinizi rica ederim
Router Hakkında Bilgi
Arkadaşlar merhaba, ofiste turktelekomun 5mbit simetrik metro Ethernet var fiber sonlanmış ve huawei swich in 2.portundan internet çıkışı vermişler internetin ip, subnet ve subnet mask bilgileri mevcut
ucuz bir Router ile bu internetten çıkış alabilirmiyiz ?
Tecrübeli Arkadaşlardan Motor Tavsiyesi
Herkese merhaba,
kendime ufak bir scooter almak icin yola çıkmıştım sonra 50, 80cc yetersiz kalır diye 125-150cc bir scooter almaya karar verdim ve ehliyete yazıldım ancak SURUCU kursu manuel vitesli bir motorda eğitim verdi benimde vitesli motosiklet çok hoşuma gitti ve vitesli motosiklet almaya karar verdim
simdi çok anlamadığım ve fiyatların ucmus olduğundan dolayı 2 adet motor arasında kaldım
sizce hangisini almalıyım ilk motor olacak ama İstanbuldayim km yapmış ve karbüratörlü motor alıp trafikte felan sorun yasamak istemiyorum ve olmazsa olmaz şartım ABS
suan CFMOTO 150NK enjeksiyonlu ve ABS
mondial Z ONE İ 150cc enjeksiyonlu ve ABS li
tecrubeli arkadaşlardan yorum yaparlarsa çok sevinirim
Turkcell TV Xtream Kodu Hk.
Arkadaslar merhaba Turkcell Tv+ aboneligim var android box uzerinden apk ile izliyorum ama uygulama cok kotu baska ip tv uyeliklerimi tivimate uygulamasindan ekleyip izliyorum turkcelltv+ in xtream kodu varmidir baska uygulamada izleyebilmek icin
Xiaomi Yazılım Destek
|
-Iphone 14Pro -HP Elite X2 G8 - Kawasaki Z500Se -Fiat Fiorino Premio |
Ne Parasını Yollayanın Cihazı Bizde Kalmıştır. Ne Cihazını Yollayanın Parası Bizde Kalmıştır. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.548
İkinci El Bölümü Mesajları: 799
Konularının görüntülenme sayısı: 216.508 (Bu ay: 1.991)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 199 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası