Hidrofor Pompa Basınç (Bahçe Sulama Konusunda Yardım)
Merhaba, bahçede 5 tonluk bir su depom var ve hemen yanında hidrofor pompa var (resimdeki gibi), pompadan 32'lik kangal boru çıkışıyla bahçeye su basıyorum. Geçen yıl 32'lik üzerinden arıklara ve damlama olarak ağaçlara gidecek şekilde 16'lık 4 tane çıkış ile kullanmıştım. Arıkları sulamak çok uzun olduğu için bu yıl 32'lik boruyu arıkların başına uzatacağım. Sorum şu;
32'lik kangal boruyu 32'lik olarak devam ettireyim mi yoksa maşon ile 40'lığa çevirsem bir faydası olur mu? Teşekkürler.
Einhell Akülü Çapa Makineleri
Merhaba, 1000 metrekarelik bir bahçem var. İçerisinde harım yapıyoruz kendimize göre. Zemin düz ama irili ufaklı taşlar var. Büyük taşları fırsat oldukça topraktan dışarı atıyorum. Einhell'in iki tane zemin çapası var, linklerini ekleyeyim. Sizce bunlardan biri benim işimi görür mü? Geçen yıl açtırdığım arıkların ortasını bunlardan biriyle sürecek şekilde kullanmayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
Ofis İçin Çok Fonksiyonlu Siyah Beyaz Yazıcı
Merhaba,
Ofis için aylık ortalama 5000 basım civarı kullanacağımız siyah-beyaz bir fotokopi makinesi arıyorum. Ağ üzerinden de kullanılacak. Çift taraflı yazdırma desteği de olması gerekiyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Ucuz Ankastre Ocak Önerisi
Merhaba, bahçe evi için bir ocak bakıyorum. Önceliğim ucuz olması, kumtel ko-40'lara baktım ama başka önerisi olanlar yazarsa sevinirim. Tüp ile kullanacağız. Teşekkürler.
Merhaba, 5.000TL bütçeye kadar dondurucusu soğutucu olarak da kullanılabilen bir buzdolabı arıyorum. Evde ayrıca dondurucu olduğu için buzluk kısmına şimdilik ihtiyaç yok ama ileride şartlar değişebilir diye sadece soğutucu almak istemiyorum. Buzluk altta ya da üstte farketmez. Renk de sorun değil. Genişlik maksimum 78cm civarı olması gerekiyor.
Samsung RT46K6000WW/TR 468
Samsung RT46K6000S8/TR 468 (Üstteki ile sadece renk farkı var sanırım)
Samsung RT46K6360WW/TR 468 (bunun da fiyatı 5000TL üzerinde ama bariz fark varsa oraya da çıkabilirim)
Samsung harici soğutucu/dondurucu çevirme özelliği olan başka marka var mı onu göremedim. Benim için marka farketmiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar merhaba,
Hali hazırda 27'' 2013 Late iMac kullanıcısıyım. Uzun süredir kullandığım emektarın emeklilik vakti geldi ve dışarıda da düzenleme yapabileceğim bir laptop istiyorum. Macbook Pro alamayacağım.
Video düzenleme amaçlı laptop önerisi istiyorum. 15.6'' ekran boyutu düşünüyorum. 27'' den geçiş zor olacak ama 13 ile falan hiç yapamam sanırım. Normalde iMovie kullanıyordum ama Premiere Pro ya da Windows'un kendi düzenleme programını kullanabilirim. 10.000TL'ye kadar bütçe düşünüyorum (iMac'i satacağım). Yardımcı olursanız sevinirim.
Not : Video düzenleme derken efekt vs kullanmıyorum. Daha çok kesme, bölme, ekleme, video üzerine ses ekleme, resim üzerine ses ekleme vs. Ama uzun videolar düzenliyorum. 5-6 saate kadar oluyor. Çoğunluk da 1 saatlik videolar. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba Manfrotto tripodun plate denilen bağlantı kısmını kaybettim. Orijinali 100TL'den pahalı. Ucuz yollu bir çözüm önerisi olan var mı acaba?
Uydu Alıcılı IPTV Cihaz Önerisi
|
Samsung Smart Hub İndirme Problemi
|
MacOS Mikrofon Tavsiyesi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 186
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 11.224 (Bu ay: 171)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar