Anakart RAM slotlarından bazıları çalışmıyor
Mobo: B450 Tomahawk Max.
CPU: AMD Ryzen 5 3600.
GPU: 1050 Ti.
RAM: HyperX Fury 8*2 Dual kit 3200 MHz CL16.
PSU: XPG Core Reactor.
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar kurulumunu bugün tamamladım. Elimde Dual kit RAM mevcut 2*8GB 3200 MHz. Öncellikle RAM'leri aralarında bir boşluk bırakarak doğru slotlara taktım fakat klavye ve Mouse'un ışıkları yanmıyordu, ekrana görüntü gelmiyordu. Tek RAM ile denedim ve çalışmaya başladı. Anakart'ta bulunan bazı slotlara takınca yukarıda belirttiğim durum ortaya çıkıyor. İki RAM'i de çalışan slotlarda ayrı ayrı denedim ve RAM'lerde herhangi bir problem olduğunu düşünmüyorum.
1) bu durumun CPU'dan kaynaklanma ihtimali var mı?
2) anakartı Amazon üzerinden almıştım iade etmeyi düşünüyorum (B450 Tomahawk Max)
Not: Çalışan slotlar ektedir.
R5 3600-B450 Tomahawk sistem nasıldır?
Motherboard: MSI B450 Tomahawk Max.
CPU: AMD Ryzen 5 3600.
GPU: MSI Gaming X 1050 Ti (şu an mevcut olarak kullandığım kartımı kullanmayı düşünüyorum geçici olarak.)
RAM: Kingston HyperX Fury RGB 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 HX432C16FB3AK2/16 RAM.
PSU: XPG Core Reactor 650W 80 Plus Gold Power Supply güç kaynağı.
SSD: WD 240 GB SATA SSD mevcut eski bilgisayarımdan kalan.
HDD: Seagate Barracuda 1TB.
Bu parçaların uyumu nasıl? Forumdaki araştırmalarımdan yola çıkarak sipariş ettim. Ayrıca birkaç sorum olacak.
M.2 SSD alınır mı?
Bu parçalara uygun, maksimum 700-800 TL aralığında havalandırması iyi bir kasa önerebilir misiniz?
Selamlar arkadaşlar bütçem yukarıdaki başlıkta belirttiğim gibi 4500TL Ekran kartı, ssd , hdd hariç bir sistem toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak şu an 1050ti mevcut elimde onu da ileride değiştireceğim.
Şarj edilebilir pil ve şarj aleti önerisi
Merhaba Arkadaşlar, gamepad için pil önerisi olan var mı? hangi markayı kullanmalıyım ve kaç mah olmalı bu piller? ayrıca şarj aleti önerilerinize de açığım.
Ekran kartı ve işlemci soğutucu için tavsiye
|
Ekran kartı ve işlemci soğutucu için tavsiye
|
Patlama sesi ve koku geldi
|
Stream Açık!!!
|
Path Of Exile Yayın Açık
|
CS GO ITEMINE KARŞI TAKASLIK STEAM HESABI
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 639
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 6.941 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic