Bosch Buzdolabı Seçimim
Selamlar,
Yaza evleniyorum. Beyaz eşya araştırması yapıyorum. Kullananlar ya da fikri olanlar yorumda bulunabilir mi? Hem bölge bayilerini hem de teknoloji mağazalarını gezdim ve süzdüğüm bilgiler ile bu modelin ideal olduğunu düşünüyorum. Dikkat edilmes igereken hususlar nelerdir yardımcı oalbilir misiniz? Saygılar...
Buzdolabı : KGN76CIE0N
Selamlar,
Yaza evleniyorum. Beyaz eşya araştırması yapıyorum. Kullananlar ya da fikri olanlar yorumda bulunabilir mi? Hem bölge bayilerini hem de teknoloji mağazalarını gezdim ve süzdüğüm bilgiler ile bu modellerin ideal olduğunu düşünüyorum. Dikkat edilmes igereken hususlar nelerdir yardımcı oalbilir misiniz? Saygılar...
Bulaşık : SMS6EMI70T
Çamaşır : WGA252ZXTR
24" 1080p 280Hz vs 27" 1440p 165Hz
Selamlar arkadaşlar. Monitöre hala karar veremedim. 1440p 165Hz monitör alacakken arkadaşım biz hep rekabetçi oynuyoruz gerek yok 2K almana diyerek aklımı kurcaladı. Ben Dell S2721DGF düşünüyordum o da ASUS VG259QM öneriyor.
Oynadığımız oyunlar şöyle; Warzone, CS:GO, F1 2021, Assetto Corsa, R6 Siege vs.
Hem yarış hem de FPS ağırlıklı rekabetçi oynuyorum ve bunların %99'u multiplayer odaklı oyunlar.
Yani GTA, Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Odyssey gibi şehiri turlayayım gidip görev yapayım tarzı oynamıyorum hiç.
Sistem aşağıdaki gibidir;
AMD Ryzen 5 5600X.
Gigabyte 3060 Ti Gaming OC.
Kingston 16 GB(2x8) Fury Beast RGB 3600MHz CL17.
Çok kararsız kaldım. Üstelik 24 inch 240Hz 1080p öneriyor. 27 inch alırsam piksellerin gözümü yoracağından bahsetti. Benim 27 inch deneyimim yok. 240Hz alırsam bu sistemle gayet akıcı oynayabileceğimi söyledi. Düşünüyorum da 2K isteyecek kadar detay istemiyorum oyunlarda ama bir danışmak istedim. Siz ne önerirsiniz?
|
mühendisler için kpss A girmek
|
2018 KPSS B Grubu İçin Kitap Tavsiyesi
|
EXCEL - değerleri eşleştirme
kışlık bot hakkında
|
FIFA 16 Slider Ayarları [PS4]
|
ayıplı mal / tüketici hakları
|
hayatı akışına bırak. akmasa bile damlar .. |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.023
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 33.491 (Bu ay: 487)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 67 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic