75 Kg için scooter tavsiyesi bütçe 30 k
Merhabalar ilk defa scooter almak istiyorum trafik derdinden kurtulmak için.Yaptıgım yol maximum günlük 10-15 km civarı.İnternette araştırdım çok model var fakat menzil motor gücü falan derken kafam çok karıştı.
Şu anda önerilenlerde onvo xplus ve hifree g1 modellerine biraz yakınım gibi ama ondanda emin degilim.
Sizin tavsiyeniz ne olur bu bütçelerde acaba.
4k 144hz mi yoksa oled 2k 240 hz mi ?
Merhabalar
elimde hali hazırda samsung g7 4k 144hz ips panel bir monitörüm var 27 inch boyutunda.Fakat oled monitörlerin renk ve oyun zevkini cidden merak ediyorum bu yüzden Asusun oled monitörünü alma aşamasındayım.
Sizde 4k 144hz'den 2k Olede geçince çok fark hissedermiyim çözünürlük ve diğer anlamlarda ? yoksa gereksiz bi geçiş mi olur sizce ?
alıcagım monitör ;
şu anda sahip oldugum monitör
Geforce Now destekli TV tavsiyesi
Merhabalar,
Bugün tv alacagım fakat geforce now destegi 4k 120hz bir tv bakıyorum.
Çok kafam karıştı önerisi olan varmı acaba ?
bütçe 15-20 civarı
Monitör gidip gelme sorunua kafayı yicem
merhabalar,
yakın zamanda 4k 144hz Gsync bi monitör aldım.En başlarda sorun yoktu ama sonradan sürekli oyunlarda monitörün gidip gelme sorunu ortaya çıktı.Her türlü sorunu düşünürek kablo değiştirdim (dp) olmadı.
Ekran kartım 1080ti'di 3080ti olarak güncelledim.Olmadı.
Monitörün fişini ayrı yere taktım olmadı.
Özellikle fifa 22 oyununda kanser ediyor beni sürekli git gel yaparak.
En sonunda gsync kapatarak küçük bi çözüm buldum fakat bu seferde ekranda yırtılmalar oluyor.Ne yapıcagımı şaşırdım açıkcası.Blgi sahibi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
Acil yardıma ihtiyacım var kafayı yicem.
çözüldü
Samsung Odyssey G7 144 Hz Sorunu
Merhaba,
Vatandan dun itibariyle satin aldim 28 inc 4k 144 hz olanindan.
yalniz cihazi ne yaptiysam 4k 144hz de calistiramadim. 120 hz e kadar gozukuyor windowsda.Monitorun arayuzunde ise Gynsc kapali iken 144 hz seciliyor ama ekrana yansimiyor.
2K ya dusunce 144 hz calisiyor ama ilginc yani.
Monitorun yaninda gelen Display port ile bagladim.Acaba 4K 144 Hz icin baska bir kablo mu almam gerekiyor bilgi sahibi olan yazabilirmi acaba ?
Bisse gömlekleri sezon ortasında büyük indirime girmiş. Stoklar hızla tükeniyor, kalan ürünler tükenmeden bakmanızı tavsiye ederim. Ürünler, fiyat/ performans olarak çizginin çok
üstünde. Linki aşağıya bırakıyorum. İlgilenen arkadaşlar inceleyebilir.
Bisse Gömlek Linki:
https://www.bisse.com/sale/erkek-gomlek/?sorter=price
Herkese iyi alışverişler.
|
|
|
Meslek: Dijital Pazarlama
Online Alışverişte indirimler ve çekler 2000'e yakın sorunsuz alışveriş 7/24 anında pm'lere cevap verilir |
Online Alışverişte indirimler ve çekler 2000'e yakın sorunsuz alışveriş 7/24 anında pm'lere cevap verilir |
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.234
İkinci El Bölümü Mesajları: 2.431
Konularının görüntülenme sayısı: 38.634 (Bu ay: 285)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 105 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El