Satılık AWP | Oni Taiji (Factory New)
Fiyat: 12500 TL.
CS Go Satılık Bıçaklar
Karambit | Ototronik Görevde Kullanılmış (Buff fiyatının %90'ına satılmıştır.)
StatTrak™ Navaja Bıçağı | Doppler (Ruby) (Buff fiyatının %90'ına satılmıştır.)
Karambit | Boşel Fabrikadan Yeni Çıkmış (Buff fiyatına satılmıştır.)
StatTrak™ M9 Bayonet | Siyah Laminant Görevde Kullanılmış (Buff Fiyatının %92'sine satılmıştır)
StatTrak™ Sustalı Bıçak | Gamma Çoğaltıcı (P3) - (Buff fiyatına satılmıştır.)
StatTrak™ Sustalı Bıçak | Doppler (P1) (Buff fiyatının %105'ine satılmıştır.)
StatTrak™ Gölge Hançerler | Solgun Fabrikadan Yeni Çıkmış (80 fade) (Buff fiyatının %95'ine satılmıştır.)
StatTrak™ Bayonet | Parlak Su Az Aşınmış (Buff fiyatına satılmıştır)
StatTrak™ Kancalı Bıçak | Siyah Laminant Az Aşınmış(Buff fiyatının %90'ına satılmıştır.)
Kancalı Bıçak | Boşel Görevde Kullanılmış(Buff fiyatın %90'ına satılmıştır.)
Navaja Bıçağı | Lekeli Eskimiş (Buff fiyatına satılmıştır.)
Karambit | Parlak Su Fabrikadan Yeni Çıkmış (Buff fiyatının %90'ına satılmıştır)
Sustalı Bıçak | Mazi Görevde Kullanılmış (Buff fiyatının %90'ına satılmıştır)
-------------------------------------------------------------------------------------------
Five Seven | Case Hardened Görevde Kullanılmış (%85 Blue Gem #888) Fiyat : 1500 TL
Five Seven | Case Hardened Görevde Kullanılmış (#1 Gold Gem #691) Fiyat : 1500 TL
Spor Eldivenler | Süper İletken Savaş Görmüş 0,78 Float (Buff fiyatının %90'ına satılmıştır)
Kelebek Bıçak | Alazlanmış Savaş Görmüş 0,71 (Buff fiyatının %90'ına satılmıştır)
.
.
Merhaba laptopta aradıklarım;
En az rtx 3060 ekran kartı. Sanırım daha iyisi de olmaz bu paraya maalesef.
Intel işlemci.
Malzemesi kaliteli olmalı.
16GB ram 2x8 şeklinde takılı olmalı.
Isınma sorunu olmamalı. Günde 2-3 saat hafta sonları da maksimum 5-6 saat kullanacağım. O kadar uzun bir süre değil, bu süre zarfında aşırı ısınmasın en azından.
Sitelerden bakıyorum fakat ısınma durumunu ekran kalitesini vs anlamak güç baya. Yine de kafamda bu var
https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-dash-f15-fx517zm-hn118-intel-core-i7-12650h-16gb-512gb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00002EJN0R
Teşekkürler şimdiden.
FMRTE 23 2 Ortak Arıyorum
Ücret 50 TL.
Edit: 2side satılmıştır.
Eski bir web tabanlı oyunu arıyorum
Travian / Klanlar tarzı bir oyundu ama fantastik bir dünyada geçiyordu. 3 ırk olduğundan eminim ırklardan biri de Elf tarzı bir şeydi ama tam hatırlamıyorum maalesef. Oyunu 2006-2013 arasında bir zamanda oynamıştım aklınıza bu tarz bir oyun geliyorsa yazabilir misiniz? Oyun hala duruyor mu merak ediyorum baya keyifliydi çünkü.
2017'de aldığımdan beri bilgisayarımda bir problem var, oyunların açılışlarında ve ekran geçişlerinde (alt + tab gibi) bilgisayar donuyor ya da monitör gidip geliyor. Reset atınca düzeliyor donarsa monitör giderse ctrl alt del ile uygulamadan çıkınca yine düzeliyor.
Monitör değişitirdim - Çözmedi.
Ekran kartı değiştirdim - 4-5 kart denedim en problemsizleri gtx 1070'di ama problem yine devam etti maalesef.
Anakart-Güç-Hard disk değiştirdim - Çözmedi.
Şimdi işlemciyi mi değişitirsem yoksa ram de mi alsam ya da direkt Ryzen 5 2600ü bırakıp intele mi geçsem ne yapsam bilemiyorum.
Sizce sorun hangi parçadan kaynaklıdır? Tekrar sağlam bir ryzen 5 almak mantıklı mı direkt intele mi geçeyim bilemedim.
Kablosuz internetim 5 dakikada bir gidiyor
Ethernet ile bağlı olan internet 5 dakikada bir 2-3 saniye gidip geliyor. Wifi'da sıkıntı yok. Eski zyxel modemimde problem yapmıyor. Yeni modem aldım tp link 5ghz wifi lı olan onda bu problem yaşanıyor. Bozuk diye değiştirdim lakin sorun devam ediyor. Kasayı değiştirdim buna rağmen düzelmedi. Acaba 192.168.1.1 'den düzeltilebilecek bir problem mi tam çözemedim.
Sorun yaşandığında loglarda şu gözüküyor tam olarak ne olduğunu bilmiyorum :
Şöyle bir çözümde gördüm denememde sıkıntı olur mu acaba? :
"I know it's been a while since you posted, but I had the same issue running my C9 as AP. You need to set the WAN for static IP and place an IP in the slot. Those messages are the router trying to get a WAN ip. Also note that as an AP you need to configure a static route (back to your parent router) for the time settings to work."
İkinci modemi köprü moduna alıp ana modeme kabloyla bağlamıştım lakin ana modemden gelen ethernet kablosuyla bilgisayara bağlı olan internet 5dk'da bir gidip geliyor. İşin garibi ikinci modemin fişini söksem bile gidip gelmeye devam ediyor sizce sebebi ne olabilir?
.
.
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.918
İkinci El Bölümü Mesajları: 200
Konularının görüntülenme sayısı: 39.615 (Bu ay: 334)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.727 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO