Kapalı eve gelen ilginç fatura.
Arkadaşlar, Yaklaşık 7 aydır boş olan bir ev var.
Ev boşaltıldıktan 3 ay sonra 290 lira fatura geldi. Evde çalışan sadece bir adet buz dolabı vardı. Yapılan itiraz sonucu dağıtıcı şirket, buz dolabının eski olduğunu ve elektriği onun yaktığını söyledi.
Daha sonra buzdolabı kapatıldı ve fişi çekildi, ardından binanın tüm şalterleri indirildi. 4 ay sonra yine 250 liralık fatura geldi.
Bunun üzerine bir elektrikçi ile eve gittim, binanın şalterlerinin kapalı olduğunu ama elektrik saatinin çalıştığını gördük. Elektrikçi, panodaki şalterlere anlamsız bir şekilde köprü atıldığını ve şalterin bobin vazifesi gördüğünü enerjinin şalter üzerinde harcandığını söyledi. Köprüler söküldü. Tüketim durdu. Bu köprü kim tarafından yapıldığı belli değil. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Gopro hero 7 dar lens
Selam arkadaşlar,
Geçmişte gopro hero 7 almıştım. Video çekimlerini geniş açılı yaptığı için işimi görmüyor. Gopro'ya lens takabilirmiyim. Bir kaç yabancı youtube kanalında görmüştüm. Normal insan çekimleri için dar açı lens bakıyorum ama bulamıyorum. Kaç milimetre olmalı. Nereden temin edebilirim.
KALORİFER PETEKLERİNİ TEMİZLEME
|
|
İnstagram Tek Satırlık Açıklama
Hotpoint Ariston Buzdolabı Pervane sürtme sesi
|
Çocuklar için elektrik anahtarı
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 135
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.971 (Bu ay: 132)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic