Sıvı soğutma tavsiye
Arkadaşlar merhaba;
Sıvı soğutma almak istiyorum fazla gürültü yapmayan kaliteli bir şey tavsiye alabilir miyim?
Kasa ASUS TUF Gaming GT 501 mid Tower.
işemcş 5800x
İşlemci Tavsiye
Merhaba;
Ben pek işlemci vs anlamam bende 3800x vardı pini kırıldı şimdi yeni işlemci alacağım yardımcı olabilir misiniz?
ekran kartı ROG STRİX 5700xt
anakart ROG STRİX x570e
5600x 5700x ve 5800x3d arasında kaldım 5800x3d biraz gereksiz geliyor aslında sizce ne almalıyım? Oyun ve film için alacağım ve merak ettiğim bir şey var 5600x nasıl oluyorda ryzen9 3900x den daha iyi performans veriyor oyunlarda?
Çıkış cihazı bulunamadı....
Merhaba;
Dün bilgisayarı söküp temizledim sonra bilgisayar açılırken bios girdi esc yapıp çıktım bilgisayar sorunsuz açıldı ama bilgisayardan ses gelmiyor. hoparlör yok sadece monitör sesi var ondan da ses gelmiyor. kabloları kontrol ettim hiç bir sorun yok ne yaptıysam olmadı yardımcı olursanız sevinirim... Bu arada sürücü güncellemesini yaptım donanım kimliğinden sürücü bulup kurdum ne yaptıysam olmadı...
Ekran kartı: rog strix 5700xt
İşlemci : Ryzen 3800x
Anakart : Asus rog strix X570-E
Monitör : AOC C32G1 31.5" 144Hz 1ms
NIRVANA NB C350 SİLVER Bios hatası
Arkadaşlar merhaba;
Yeni laptop aldım format atacağım ama bioasa giremiyorum sıfır sistem olduğu için windows da kurulu değil F2 tuşuna basıyorum olmuyor USB yi görmüyor DVD girişi de yok malesef. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Bilgisayar kasası ve Ekran kartı yardım
|
iCloud Blutdaki Fotoğrafları silmek
|
Tv'ye film atma
|
Kurulumda hata ve aşırı donma
|
Kurulumda hata ve aşırı donma
|
3d Olmuyor
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.945 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware