İnternet Nakil-Bina İçi kablo çekme
Merhaba,
Şehir değişikliği nedeniyle Türk Telekom'dan almış olduğum interneti nakil yaptırmak istedim. Nakil için gelen arkadaşlar, binadaki kutudan eve hat çekilmesi gerektiğini söylemiş. Bu hattı bizim çekmemiz veya elektrikçiye çektirmemiz isteniyor ancak TTNET bunu neden yapmaz? Nihayetinde nakil ücreti alıyor.
1)Bu hattı TT Net hiçbir şekilde çekmiyor mu?
2)Eğer çekmiyor ise elektrikçi vs uğraşmaktansa cayma bedelini karşılayan bir servis sağlayıcı ile anlaşmayı düşünüyorum. Bu noktada hangi servis sağlayıcıyı tavsiye edersiniz?
5-6 günlük bir gezi düşünüyorum. En kısa güzergah Trabzon-Erzurum-Pasinler üzerinden Van gözüküyor. Bu güzergah ile yol süresi 8-9 saat.
Farklı yerler görmek adına güzergahı çeşitlendirmek istiyorum.
1.gün Trabzon-Kars(6 saat), Kars’ta Konaklama
2.gün Kars gezisi
3.gün Kars-Van(Doğubeyazıt üzerinden, İshakpaşa sarayına uğranacak) Van’da konaklama
4.gün Van gezisi
5.gün Van-Erzurum(5 saat), Erzurum konaklama
6.gün Erzurum gezisi ve akşam Trabzon’a yola dönüş.
Böyle bir gezi planı düşünüyorum.
Mevcut yol durumu
alternatif güzergah bilgisi
Hatta yemek ve konaklama tavsiyelerinize açığım.
Arkadaşlar merhaba.
Araç 2013 Hyundai i30.
Deponun tamamına yakını dolu olması rağmen yakıt seviyesi en dipte gözüküyor. Hız göstergesi ve devir göstergesi de çalışmıyor. Km sayacı 600-700 km( normalde 100600 civarıydı) düşük gösterip , bu haliyle takılı kaldı.
Sigortadan veya gösterge panelinden şüphelendim. Ana sigortada herhangi bir sıkıntı bulunmadı. Aracın iki farı bir kaç ay önce kesilmişti. Bir iki kerede tam marş esnasında aracın tüm elektrikler gidip araç çalışmadığı olmuştu. Bu yüzden sigortadan şüphelenmiştim.
yetkili servise aracı gösterdim. Onlarda net birşey söyleyemedi, deneme yanılma yöntemi ile bakacağız dedi. Perşembe günü bırakacağım aracı.
benzer sıkıntı yaşayan veya nedeni hakkında fikir sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Leon- Astra İlginç Fiyat Farkı
|
1.5 dci clio mu, 1.6 hdi 208 mi?
|
Bu araç alınır mı?
Online oyun tavsiyesi istiyorum.
|
Hyundai i30(benzinli) alınır mı?
|
Hyundai i30 mu Polo Lounge mi?
|
Polo 1.2 tsi tavsiyeleriniz?
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 223
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 12.675 (Bu ay: 345)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar