Lütfen yardım edin VPN
Merhaba arkadaşlar, eşim tiktok ve instagram kullanıyor paylaştığı videolar sadece Türkiye de gösteriyor,
Ben nasıl telefonun konumunu Kazakistan dan paylaşım yapıyor gibi gösterebilirim ?
Paylaştığı videolar sadece orta Asya ülkelerinde göstersin öncelik Kazakistan, lütfen bu konuda bana yardım edin. Vpn uygulamaları denedim böyle bir ülkeyi hiç biri göstermiyor, emin olmadan para vermek istemiyorum uygulama satın almak için
Telefon Android
Merhabalar elimde 64Gb usb flash bellek var bu diski vestel android Televizyona takmıştım tv diski biçimlendirdi.
USB flash belleği tekrar bilgisayar taktığım zaman diski biçimlendirme yaptım '' F SÜRÜCÜSÜNDE DİSK YOK, BİR DİSK TAKIP YENİDEN DENEYİN '' uyarısı aldım zaten diskin içine de girilmiyor
Aygıt yöneticisinden baktığım zamana USB flas diskim
Taşınabilir aygıtlar F olarak gösteriyor
Lütfen bu konuda yardımcı olur musunuz
USB Bellek Problemi Var
Merhaba arkadaşlar 64GB usb belleğim windows güncellemesi sonucunda bir anda göstermez oldu. USB belleği takıyorum bağlantı sesi geliyor. Bilgisayarımda hiç bir şey göstermiyor.
Sürücü harf yolunu değiştirdim.
Aygıt yöneticisinde '' Evrensel Seri yol denetleyicileri'' ne varsa silip kaldırdım
Dos penceresinden diski biçimlendirmeye çalıştım '' Medya yok '' hatası verdi
Disk yönetimine baktım hiç bir şey göstermiyor
USB belleğin içine giremiyorum
Lütfen yardım eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar eskiden WhatsApp internet açıkken tamamen dururuyordum, bir kaç güncelleme geldi artık Durdurma özelliği yok oldu. Ben isterim ki eskisi gibi;
biri bana mesaj attığında mesajlar bana gelmesin iletilmedi okunmadı ✔️ bir oky gostersin
Ben WhatsApp ne zaman açarsam o zaman birikmiş ne kadar mesaj varsa gelsin.
İnternetim açıkken çok rahat kullanıyordum WhatsApp, şimdi bu özelliği yok olmuş Bi el atın şuna lütfen
Youtube Kanalım kapatıldı
Merhaba arkadaşlar bu sabah bana mail geldi bu videolar yüzünden kanalım devre dışı kaldı ve bu uyarılar bir kaç defa da gelmişti direk videoları silip sorunu cozmustum, bu konu hakkında tercübesi olanlar bana fikir verebilir mi ?
Bu yüklenen videolar 8 yıl önce yüklenmiş bu zamana kadar uyarı gelmemiş çünkü videoyu yüklerken telif hakkını yazma olayi yoktu. Geri bildirim maili attım cevap olarak yine aşağıdaki gibi maille otomatik cevaplar geliyor..
Tvye hoparlör bağladım ses yok?
Redmi 9A Yardim
Resmi 9A Yardim
|
TOSHİBA 43L2863DAT YARDIM
|
|
Meslek: SacreD
İlgi Alanları: Oyun,Oyun,Oyunnn
SacreD oynuyordum bir zamanlar 2005.... |
SacreD |
Sacred oynuyorum, Sacred 2 de oynuyorum |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 152
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.604 (Bu ay: 108)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware