3008 1.2 Sizce Mantıklı mı ?
|
6 Kameralı İş Yeri Güvenlik Sistemi
330 m2 işyeri için 6 kameralı sistem kurmak istiyorum.
İstediğim ses kaydı olsun kaliteli ip olsun analog olmasın hatta kaydı hem cihaza hem buluta yüklesin istiyorum ama fazla bilgim yok bir yerden başlayacağız artık desteklerinizi bekliyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2016-hatasiz-f10-5.25d-xdrive-vakum-hayalet-nbt-elk.bagaj-koltuk-938442177/detay
Araç ilanı sizce nasıl ?
Sizce ilanda eksik ya da sizi rahatsız eden birşey varmı ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2016-hatasiz-f10-5.25d-xdrive-vakum-hayalet-nbt-elk.bagaj-koltuk-938442177/detay
Sıfır Araç Kıyaslama Analizi
Merhaba arkadaşlar,
Sıfır araç bakarken herşeyin fiyat olmadığı yakıt mtv gibi masrafların 3-5 sene sonraki toplam masraflarına göre excelde analiz yapmaya çalıştım tabiki yeterli değil kasko,bakım, 3 sene 5 sene sonra 2.el değeri gibi konularada girmek lazım ama o kadarda uzun boylu olursa çok veri girecek ve tahmin üzerine analiz yapmak istemedim işine yarayacak arkadaşlar olabilir diye paylaşmak istedim.
Verileri genelde sarı siteden aldım ki doğru olsun çünkü markaların sitesindeki fiyatlar doğru değil indirim bindirim gelebiliyor tabiki tüm araçlar yok istediğiniz araçlar olursa verilerini ekler sıralamasını gösterebilirim.
Beğenmediğiniz sabit değerler olursa paylaşabilirsiniz.
Benzin sonradan Lpg diye gösterilen araçların maliyetine tüm araçlara lpg takılabilir gibi düşünerek araç bedeline 6bin tl lpg montaj ücreti ekledim biraz abartılı gibi oldu ama yeni nesiller bu rakama yaklaşır sanırım.
Kullandığım sabitler;
3 Yıl dediğim senelik 25 bin km; 3 Yıl 75 Bin KM Tüketilen Yakıt
5 Yıl dediğim senelik 25 bin km; 5 Yıl 125 Bin KM Tüketilen Yakıt
Benzin 7,15
Dizel 6,51
Benzin & LPG 3,65
Benzin Sonradan Lpg 3,65
Benzin Sonradan Lpg 6000 Benzinli araca eklenerek sonradan Lpg takıldı
Benzin Sonradan Lpg 1,5 Sonradan Lpgli araca 1,5 sn hızlanma eklendi
Benzin Sonradan Lpg 1,7 Sonradan Lpgli araca 1,7 yakıt eklendi
5 yıl maliyetine göre B sınıfı en ucuz 15 araç sıralaması
5 yıl maliyetine göre C sınıfı en ucuz 15 araç sıralaması
5 yıl maliyetine göre D sınıfı en ucuz 15 araç sıralaması
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 247
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 21.812 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 33 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu