Nargile Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar,
evde nargile keyfi yapmak için bir takım almaya karar verdim fakat çok bilgili olmadığım için sizlere danışmak istiyorum. 3500 civarı bir bütçem var
seçeneklerimi 2ye düşürdüm 1. Seçenek mr eds iron man pro ikinci seçenekte amy deluxe nargile. Sizin tavsiyeniz ne olur sizce hangisi daha mantıklı ve performanslı ?
Samsung mu ? LG mi ?
Merhaba arkadaşlar iki tane tv arasında kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz ?
sizce LG 65QNED7S6QA mi yoksa Samsung 55QN85B modeli mi daha iyi hangisini tercih etmeliyim ?
aslında 65 ekran istiyorum fakat samsungda 65e çıktığımda tv fiyatı 10bin tl artıyor sizin öneriniz ne olur ?
Fifa 23 Ön Sipariş Kardeşlik Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
geçen sene 3 arkadaş (2 ps5, 1 ps4) kardeşlikle fifa 22 alıp sorunsuz oynamıştık. Ama bu sene ps4 ve ps5 sürümü oyunun standart sürümü için ayrılmış olarak görünüyor. Ama ultimate sürümde ikisi birden var. Biz yine aynı 3 kişi oyunu alırsak ultimate sürümün ön sipariş ile birlikte olan 4600 fp, 1 totw kart vs gibi promosyonlarını sadece bir kişi mi kullanabiliyor, yoksa üçümüz de kendi hesabımızda bu promosyonlara ulaşabiliyor muyuz ? Ya da sadece ps4 ve ps5 te birer kişi ulaşıyor diğer ps5 kullanıcısı erişemiyor mu ? Bunun hakkında bilgi bulamadım. Yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler.
Epiphone Les Paul 100 Ebony Elektro Gitar
Gitarı yaklaşık 7 8 yıl önce aldım toplamda çalma süresi 15 20 saati geçmez. Uzun süredir kullanmadığım için akoru yok onun dışında hiç bir problemi yok tertemiz ve çiziksiz. İlk aldığımda tellerini değiştirdim başka her hangi bir modifikasyon veya parça değişimi yoktur. Tamamen orjinal 0 dan bir farkı yok. Gitar Standı ve Ashton GA10 (1200TL) amfi ile birlikte verilecektir.
Yer: Ankara
Ankara nintendo 3ds cfw
Arkadaşlar Üniveriste İçin Laptop Önerisi
Telefon onerisinde yardim edermisiniz
|
Monitör Sorunu
Yardım Edermisiniz Smite
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 153
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 10.244 (Bu ay: 304)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun