arkadaşlar gelin
benim takımımın konusunda 3 ay ceza almam ama kışkırtmaya gelen hüso ve diğer fblilerin hiç bir ceza almaması haksızlık değil mi ?
Yoksa forumu ali koç mu satın aldı ??
Unutmayın bugün bana yarın size yapılacak böyle sessiz olursak...
Arkadaşlar yorum atmayın buraya kendileri çalsın kendileri oynasınlar
Galatasarayhaber diye bir forum kuralım şuradan 10 kişi 30-50 ar lira çıkartıp koysak yıllık forum kurarız kendi forumumuzda tartışırız
Yeter artık buramıza kadar geldi 1 değil 2 değil
@hoksi @Kesinizmirliksk2 @EthanCarter III @Bucephalas @por favor
Mugen Fuma İle Aşırı Sıcaklık
7-8dk lık prime95 testinden aldığım sıcaklıklar bunlar işlemci 100dereceyi görünce direk kapattım testi.
Fuma + 10700 + B460 ikilisi ile aldığım sıcaklıklar normal mi ?
1080P - 3070 için İşlemci Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba.
3070 için 1080p için minimum darboğaz yapacak veya yapmayacak bir işlemci bakıyorum.
monitörüm 1080p 144hz ve monitör değiştirmeyi düşünmüyorum.
5600x haricinde önerebileceğiniz işlemci var mı arkadaşlar ?
1080P - 3070 için İşlemci Tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba
3070 için 1080p için minimum darboğaz yapacak veya yapmayacak bir işlemci bakıyorum.
monitörüm 1080p 144hz ve monitör değiştirmeyi düşünmüyorum.
5600x haricinde önerebileceğiniz işlemci var mı arkadaşlar ?
Alman yayıncı audi a1 için bağış barı açtı ve hedef bağış miktarı olarak 3100 euro belirledi
3100 euro
evet yanlış görmediniz
3
1
0
0
euro
gelelim a1 in türkiye fiyatlarına
ama oralarda domates taneylen alıyorlar herşeyimiz dörtdörtlük ama insanlarımız nankör
gpu bios ve vram sorunları
arkadaşlar bu ayar ne olmalı ?
bir de görev yöneticisinde performans gpu sekmesinde adanmış gpu belleği görüyorum bazen 1-1.5gb oluyor bunu nasıl kapatabiliyoruz ?
ANONİM TEYZELER SOKAK RÖPORTAJINDA
BUNE BÖYLE
uzuuun ömürlü 1080p ekran kartı önerisi
arkadaşlar merhaba
şu an için gtx1080 kullanıyorum artık baya yetersiz gelmeye başladı 144hz monitörde çoğu oyunda ayarlarla oynamadan texture haricinde diğer ayarları low/mid yapsam bile 100+ fps alamıyorum. önüzümüzdeki nesilde de fhd ile devam edeceğim 2k/4k a geçmeyi düşünmüyorum. önümüzdeki en azından 3 yılı fhd de çok ayar kısmadan 100+ fps oynamak istiyorum bu doğrultuda hangi karta geçmemi önerirsiniz ?
3070 e geçsem diyordum çıkış fiyatıyla bütçemi aşıyor bu döviz kuru ile de fiyatların ineceği yok
6800 diye düşündüm o da en az 7000dan girer gibi
6700, 6700xt nin fiyatı yok belli değil belli olsa da ondan da ümit yok gibi
bütçem 5-5.5 bin arası hatta 5.5 zorlar beni baya
ikinci el 2080ti mi alsam yoksa ? dediğim doğrultuda idare eder mi beni 3 sene felan
1080ti ile 2080ti arasında çok bir fark olmamıştı, 1080ti kullananlar iyi kötü idare etti fakat 2080ti ile 3080 arasında baya bir fark var gibi (yanlışta biliyor olabilirim) dolayısıyla 2080ti 1 seneye kalmaz yeni nesil oyunlarda yetersiz gelmeye başlayabilir mi ?
ne yapmamı ne almamı önerirsiniz ?
askerlik muafiyet
arkadaşlar merhaba
ikinci muayeneye gireceğim birkaç gün sonra
ilk yıl 173 boy 116 kilo ile 1 yıl erteleme verildi
şu anda ise 173 boy 125 kilo ile yine bir yıl erteleme mi verilir yoksa muafiyet mi ?
bir de özel hastanede dahiliye de muayene olsak muaf olma şansım olur mu ?
şu dönemde iş bulmak zaten zor üstüne askerlik sebebiyle iş bulabilmek imkansız gibi oluyor.
arap Bizim Dostumuz !!
Yok Lan İmza. |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 938
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.706 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.787 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Futbol