Bedelli askerliğe gittikten sonra heyet tarafından çürük raporu alınınca bedelliye yatırılan ücret geri alınabiliyor mu? Asıl sorun tek göz nerdeyse hiç görmediği halde askere gidebilir diyen doktor! Tabii askere gittikten sonra heyete girince hemen çürük raporu çıktı. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olbilir mi?
Onvo Tv Ses ve Kanal Taşıma Problemi
Onvo 42250 televizyonum var. 2 problemi aşamadım 1.si tv her açıldığında 30 ses seviyesinde açılıyor. Çok yüksek bir ses açılışta. Ses seviyesini hafızaya alma özelliği bulamadım. Eski tv de vardı. 2.problem de kanal taşıma problemi. Youtube da onca video izledim ama hiçbiri olmuyor bu televizyonda. Kanal ayarlarında arama kısmını tkgs den uyduya alın sorun çözülüyor diyorlar ama maalesef kanal taşıma aktif olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz.
Arçelik çamaşır makinesi var. Bir yere 2 günlüğüne tatile gitmek için vanayı kapatıp cıktım. Döndüğümde gördüm ki çamaşır makinesinin içi su dolmuş, kapak seviyesini geçince dışarı cıkmış. Yerler hep su. Şimdi yine tatile gideceğim ve vanayı kapatamıyorum korkudan. Sebep nedir? Çözüm nedir? Bir çamaşır makinesi evin su vanası kapalı iken o kadar suyu nereden bulur?
Vodafone a Geçiş
Sadece konuşma paketli uygun birşeyler var mı? İnternet mesaj istemiyorum.
Japon Balığı Yem Miktarı
|
Vodafone Yanımda Bana Ne Var Surekli Sürpriz Çıkması
|
Hat Taşımada Telsiz Kullanım Ücreti?
|
|
Digiturk Play Tv den Ses Çıkmaması
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 348
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.221 (Bu ay: 502)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 84 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar