Akbank chip para hakkında bilgi
Merhaba Akbank juzdan uygulamasında 2 tane kampanya katıldım.
1.erteleme
2.belli tutarı geçtiğimizde elektronik eşya chip para
Ama bana sadece erteleme kampanyadan yararlanabildim.Müşteri hizmetlerini aradığımda konu hakkında bana söyledikleri en önce hangisi katıldıysam sadece 1 tanesi hakkım olduğunu söylendi ama 2 sinide kampanya koşullarını sağladım bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz veya ne yapmalıyım.
Dedeme alınan merdiven altı ilaç hakkında yardım!
Merhaba Dedem bagırsak ameliyatı oldu rektum dışa bağlandı bagırsağı sonrada tekrar 1 sene sonra hastalığı ilerledi ve biraz kötü durumda kardeşimde buna istinaden arkadaşları böyle bir olay oldu demiş 5000 TL ilaç var al iyi gelir demişler İstanbul’dan ilacı almış bugün ilaçları görünce şok toplam 4 tane 2 sinin markaları belli ama öbürkülerin ne olduğu belli değil
merdiven aldı gibi iki ilaç fiyatları belli ama öbür ilaçlar neyin nesi bilemedim lütfen konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun çok önemli resimlerinizde atıyorum
Merhaba Dedem bagırsak ameliyatı oldu rektum dışa bağlandı bagırsağı sonrada tekrar 1 sene sonra hastalığı ilerledi ve biraz kötü durumda kardeşimde buna istinaden arkadaşları böyle bir olay oldu 5000 TL ilaç var al iyi gelir demişler İstanbul’dan ilacı almış bugün ilaçları görünce şok oldum merdiven aldı gibi iki ilaç fiyatları belli ama öbür ilaçlar neyin nesi bilemedim lütfen konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olsun çok önemli resimlerinizde atıyorum
Ps3 cift kolda joystick sapitması
Merhaba ps3 normalde tek joystick her ikisinide tek olarak kullandigimda hic bir problem yok ama tekken mac 2 kisilik oyun oynayacagim zaman makine kasma gec algilama joystick ikisininde kapanmasi gibi sorun oluyor ilk aldigimda garanti vardi joystick birini degistirdigimde bu sorun ortadan kalkti pek 2 kisilik oyun oynamam ama sizce sorun neyden kaynakli olabilir.
N11 magdurlari buraya toplanalim
Merhaba n11 magazadan hi level m2 nvme ssd aldim aldiginda n11 kupon birde banka bonuslariyla beraber aldim.Urun elime geldi pc taktik ve bencmark test yaptiktan sonra anladim ki bana cift tirnak olan normal m2 ssd gonderilmis bende geri donus yaparak dedim ki degisim istiyorum bana nvme tek tirnak olan m2 ssd gonderin hem magaza hemde canli destek n11 yazdim ben dedim banka bonuslariyla aldim magdur olmak istemiyorum ben ucret istemiyorum degisim olsun ama bunlar ucret iadesi yaptilar ve geri donuslerinde bana corba parasi gibi yok kupon verelim dusuk ben diyorum aldigim ucretle alayim baska bir sey istemiyorum ve o magazada suan ellerinde var o urun bu konu hakkinda ne yapmaliyim tuketici heyetine gitmeyi dusunuyorum yardimci olursaniz sevinirim...
ps3 dualshock problemi takilma
Ps3 joystik kollarimi usb veya tek olarak kablosuz sekilde oynadigimda hic bir problem yok ama 2 sini calistirdigimda kablosuz sekilde takilmalar kapanmalar gec algilama oluyo sebebi nedir acaba bilen arkadaslar varsa sebebini yazmasini istiyorum
ps3 dualshock problemi
Merhaba ps3 joistik kollarimi tek olarak kullandigimda hic bir problem yok ama ikisini ayni anda calistirdigimda kollar sapitiyo sanki frekanslar birbirine giriyo sol basiyorum 4 sn sonra algiliyo acaba problem nerdedir bilen arkadaslar mutlaka yazsin
El Yapimi Dogan Xls Vitesi Pcde Oynama Yardim!!
Merhaba arkadaslar logitech extreme vites yaptim g29 shifter pahali oldugu icin xpadder program ile kullaniyorum ama bazi oyunlar gormuyo sizde nedendir veya baska bildigini program var mi ? Videosu bu
Delta servisin insanlari magdur etmesi
Merhaba herkese lg g3 d855 modelli bir telefon almistim resmi garantili telefon alamadim parasindan bende delta servisli bir telefon almistim.Bir zamanlar sonra telefon catladi kendiliginden kapanmalar oldu sonra bir umutla garanti gonderdim ve garantiden geldi sevinerek kutu actigimda bir baktim ki telefon hic calismiyor ve benden 400 tl miydi tam hatirlayamiyorum bir para istediler sizi aradik ulasamadik ekran degisecek diye ve garanti disi olarak onaylatip gondermisler ve tuketici heyetinede basvurdum olmadi bu arada internet delta alakali cok sikayet var suan baktigimda dahi benim gibi magdur olanlar cok tabiki bu olay 4 yil oldu sonra 1 seneye yakin lg turkiye yazdim bizden almadiginiz icin yapacak birseylerinin olmadigini soylediler lg ana merkezindeki cio na yazdim ve bana lg turkiye geri dondu herseyi anlattim bir daha resmi servisi haricinde kimseye vermeyin diye tamam dediler tesekkur ettiler ben magdur oldum telefon yapilmasini istemiyorum ama bunlar hayla ayni seyi yapmaya devam ediyorlar ne yapabiliriz yardimci olabilecek arkadaslar varsa lutfen yazsin magdur olanlarda varsa gercekten cok gucume gitti hic ben boyle birsey yasamadim aradan uzun zamanda gecse zoruma gidiyo.
Delta servisin insanlari magdur etmesi
Merhaba herkese lg g3 d855 modelli bir telefon almistim resmi garantili telefon alamadim parasindan bende delta servisli bir telefon almistim.Bir zamanlar sonra telefon catladi kendiliginden kapanmalar oldu sonra bir umutla garanti gonderdim ve garantiden geldi sevinerek kutu actigimda bir baktim ki telefon hic calismiyor ve benden 400 tl miydi tam hatirlayamiyorum bir para istediler sizi aradik ulasamadik ekran degisecek diye ve garanti disi olarak onaylatip gondermisler ve tuketici heyetinede basvurdum olmadi bu arada internet delta alakali cok sikayet var suan baktigimda dahi benim gibi magdur olanlar cok tabiki bu olay 4 yil oldu sonra 1 seneye yakin lg turkiye yazdim bizden almadiginiz icin yapacak birseylerinin olmadigini soylediler lg ana merkezindeki cio na yazdim ve bana lg turkiye geri dondu herseyi anlattim bir daha resmi servisi haricinde kimseye vermeyin diye tamam dediler tesekkur ettiler ben magdur oldum telefon yapilmasini istemiyorum ama bunlar hayla ayni seyi yapmaya devam ediyorlar ne yapabiliriz yardimci olabilecek arkadaslar varsa lutfen yazsin magdur olanlarda varsa gercekten cok gucume gitti hic ben boyle birsey yasamadim aradan uzun zamanda gecse zoruma gidiyo.
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 182
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 8.714 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware