Arkadaşlar merhaba, aracım corsa c 1.4 benzin+lpg, araçta ilk çalıştırmada herhangi bir ses sorun yok. Motor ısınmaya başladığı zaman alttaki sesi yapmaya başlıyor. Triger,devirdaim seti 10 bin önce değişti. Araçta yağ yakma, su eksiltme, yağ eksiltme vs yok, luqui moly hidrolik itici katkısı koydum 3 bin km oldu ancak seste değişme olmadı. Sanayiye gittiğimde itici diyende var, piston etek sesi diyende, soğuk motorda ses olmadığı halde yatak diyende var herkes bir yerden tutup geçirmeye çalışıyor
Ses kaydı : https://drive.google.com/file/d/1GAR3A56L6Bw2dmIObEh24TnQGqBuKjGw/view?usp=sharing
Bizler yeni askerlik kanunu ile askerlik tecil yaşının, 29 yaşından birden 22 yaşına düşürülmesi ile haberimiz olmadan yoklama kaçağı durumuna düşen gençleriz. Bedelli askerlik hakkımızı haberimiz olmadan kaybettik. Yaklaşık 500.000 genç olarak son derece mağduruz. Biz tüm planımızı ve düzenimizi devletimizin yaptığı bedelli askerlik kalıcı hale geldi açıklaması ile bedelli askerliğe göre yaptık. Kimilerimiz ailesinde ki hasta bireylere bakmakla yükümlü, kimilerimiz kurdukları ve yönettikleri işlerini bırakıp gidemiyor, kimilerimiz eğitim hayatına devam edemiyor ve daha bir çok mağdur kişiler var aramızda. Sayın vekillerimiz,2019 da devletimiz gençlere af çıkarmış fakat biz daha sonra ki kanundan mağdur olan gençleriz. Pandemi döneminde hem devletimize ekonomik olarak destek olmak, hemde bizim hayatımızın düzene girmesi açısından 7179 askerlik kanununun üçüncü bölüm,9/6 maddesinde belirtildiği üzere "Yoklama kaçağı veya bakaya durumunda bulunan kişiler bedelli askerlik hizmetinden yararlanamaz" ibaresinin geçici bir zaman zarfı ile düzenleme getirilerek bedelli askerlik hakkımızı kullanabilmemiz. Bu konu hakkında donanımhaber ailesinden de destek istemekteyiz. Milletvekillerimize sesimizi duyuramadık. Twitter üzerinden #bedelliaffı olarak çalışmalar yapmaktayız, sizlerin desteğine ihtiyaç duymaktayız lütfen bizleri bu yolda yalnız bırakmayın. Pandemi sürecinde işsiz kalmak istemiyoruz, anne babamızı, eşimizi çocuğumuzu 6 ay yalnız bırakamıyoruz. Kendi ülkemizde vergilerimizi daha maaşımız bile yatmadan öderken kaçak gibi yaşamak istemiyoruz. Verilen hakkın geri alınamayacağını anlatmak istiyoruz, daha KYK borcu ödemesi bile yeni başlamışken hayata yeni adım atmış, düzenlerini yeni yeni kurabilmiş bu insanların işlerine çomak sokulmasına anlam veremiyoruz. Biliyorum arkadaşlar çok yazdım affınıza sığınıyorum. Ancak biz gençlerin aklında artık tek bir şey var ; Devlet biz gençleri neden her yolda kendilerine küstürmek ve her işimizi zorlaştırmak istiyor ? Neden bizleri kazanmak istemiyor ?
TELEGRAM GRUBUMUZA GİRMEK İÇİN https://t.me/joinchat/THihZvK2-_O4hAkr
TBMM DİLEKÇEMİZE DESTEK VERMEK İÇİN ;
Site : https://edilekce.tbmm.gov.tr/
Karşınızda çıkan sayfa da kayıt ol yapıp bilgilerinizi giriyorsunuz giriş yapıp dilekçe komisyonuna tıklayıp sonra da hemen yukarda imzalayabileceğim dilekçelere tıklayarak 500.000 yada bedelli şekilde aratıyoruz e-dilekçe no : 17568 olan bizlere ait. Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz donanımhaber ailesi
Lenovo Vibe X2 Ekran Problemi
Huawei Ascend G7 mi Lenovo Vibe X2 mi ?
|
LG Optimus L5 - Böyle Sorun Görülmedi -
|
Deneme
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 430
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.383 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 355 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar