Oyunda Bir Süre Süre Isınma ve Takılma
Merhaba arkadaşlar. Sistemim aşağıdaki resimdeki gibi. Oyun oynarken 1 saat içinde fan aşırı hızlı çalışıyor ve oyunda takılmalar başlıyor. Kasayı 2016 yılında yapmıştım. İşlemci üzerinde sadece stock fan var. Büyük ihtimalle soğutma sıkıntısı var. Önerebileceğiniz bir soğutma fikri var mı? Varsa ne almam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz. Teşekkürler.
Araç ekranında mavi parlaması
Merhaba arkadaşlar aracımın multimedya ekranında koyu mavi renklerin parladığını farkettim. Bunun sebebi nedir? Yazılımsal mı donanımsal mı? Bu arada multimedya android araçla tam uyumlu geçen yıl serviste taktırdım. 1 yıl daha garantisi sürüyor. Bu parlama garanti kapsamına girer mi? Parlamanın resmini de bırakıyorum. Değerli görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
2014 e-hdi start&stop bir türlü çalışmıyor.
Merhaba arkadaşlar araç arkadaşımın arabadı Start&stop 6 aydır çalışmıyor. Son 2 haftadır bu olayı kafaya taktı. Çok araştırdık. Sorun olabilecek her şeyi gidermeye çalıştık. Bu yüzden çalıştırmak için ilk işe aküyü değiştirmekle başladık. Varta agm akü alıp taktırdık. Daha sonra yaptıkları:
1- Enjektörler komple değişti. Bilgisayara bağlatıp yeni enjektörleri kodlattı. (Bunu sadece Start&stop için yapmadık.)
2- Sürekli takılı Emniyet kemerlerini arkalar dahil yerinden çıkardık. Sürüş zamanı taktık.
3- Uzun yol yaptık (250-350 km)
4- Klima başta olmak üzere elimizin ulaştığı tüm elektronikleri kapalı tuttuk.
5- Aracı bilgisayara bağlatıp start&stop sistemini yeniden başlattırdık ve aküyü yeni takmış gibi ayarlattık.
6- Aracı bilgisayara bağlatınca hataları kontrol ettirdik. Hiçbir hata çıkmıyor. Usta sorun olsa beyninde felan burada çıkar dedi. Ama hiçbir sorun yokken çalışmıyor arkadaşlar. Herhangi bir hata da vermiyor. Kadranda Eco ışığı 3 kere yanıp sönüyor Start&stop çalışmıyor. En son çare servisten randevu aldık. Onlar da sadece arıza tespitine 450 TL para istiyorlar. Eminim ufak bir sorunu var ama çözemiyoruz. Acaba böyle bir sorun yaşayan oldu mu bana yol gösterecek. Daha ne yapabilirim? Benim de araç aynısı bende sorun yok.
Merhaba arkadaşlar. Citroen c4 2014 model aracım var. Aracımdan genel olarak çok memnunum. Aracım sabahları motor soğukken tek marşta sorunsuz çalışıyor. Ancak yol yaptıktan bir müddet sonra motor ısınınca aracı stop edip 3-5 dakika sonra çalıştırmak istediğimde hemen marş almıyor 3-4 tur sonra marş alıyor. 1 senedir araç bu şekilde. Bana çok sıkıntı yapmasa da sizlere bi danışayım dedim. Nedir bunun sebebi? Bakımlarına 5000 km var. Akü 1 aylık varta agm. Enjektörler yaklaşık 40 gün önce sıfırlandı. Aracım Dizel e-hdi motor.
Merhaba arkadaşlar. Aracım Citroën C4 2014 e-hdi. Aracımdan çok memnunum 1 yıldır kullanırım. Tek sorunu olmadı ama son 3 aydır sabah motor soğukken çalıştırıp hareket ettiğimde gaza biraz fazla basınca motorda şakırdama diye tabir edilen ses geliyor. Motor ısınınca düzeliyor. Ustalara gösterdim hepsi enjektörlerden dedi. Kıydım paraya 3000tl ye değiştirdim. Halen aynı sorun devam etmekte. Bunun sebebi ne olabilir. Son 3 aydır Start&stop da devreye girmiyor. Akü 1 yıllık. Bana bir yol gösterin. Teşekkürler.
Her Saat Başı Konuşarak Saati Söyleyen Program Arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Her saat başı konuşarak saati söyleyen bir uygulama var mıdır. İnterneti çok araştırdım sadece android uygulamalar var. Ben bilgisayara için istiyorum bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
5 volt'u 12 volt'a çeviren Usb devre
Merhaba arkadaşlar. Aliexpress'te usb girişi 12 volta çeviren bi devre gördüm. Bu devre şerit ledler için ne kadar kullanışlı olur, sorun yaşatır mı? Bir de Türkiye'de nerde bulabilirim. Alışveriş sitelerinde ben bulamadım. Varsa linkini paylaşır mısınız. Teşekkürler.
Devre Linki:
Deprem üzerinden muhalefetin yalan siyaseti
İnsanlar can derdine düşerken muhalefette bunu nasıl fırsata çeviririm derdine düşmüş. Evet donanımhaber muhalifleri, lütfen ünvanı milletvekili olan ama bu olayda benim vekilim olmadığı anlaşılan Gürsel TEKİN'in Kamu binaları, kan bankası yıkıldı diyerek attığı "Kendi binasının güvenliğini sağlamayan devlet vatandaşın canını nasıl koruyacak" sözleri geçen doğru dahi olsa ki her zamanki gibi yalan dolan içerikli twiti lütfen kınayın! Kınayın ki körü körüne değil de gerçekten bu vatan için Hükümeti sürekli eleştirdiğinizi bilelim saygı duyalım.... Lütfen şu zamanında böyle yapmış bu şöyle yapmıştı demeyin. Acımız büyük. Geçmiş olsun İZMİR...
Sony Xperia XA1 Ultra "Cihaz Şifreli" değişmiyor
Merhaba arkadaşlar Sony Xperia XA1 Ultra cihazım var. Şifreleme ve yetkilendirme kısmında cihaz şifreli kısmını değiştiremiyorum. Bilgisayarına masaüstü programını kurduğumda cihazı bağladığım zaman cihazın şifresini kaldır uyarısı geliyor. Bu şifreyi kaldıramıyor. Hard reset attım. Ro m yükledim aklınıza gelecek neredeyse her şeyi yaptım yok. İnternette sorunu arattım bulamıyorum. Ekran kilidinden bahsediyor. Bu cihaz şifreli kısmını nasıl kaldırırım. Ustalar yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Elixir 1Rx8 1300 ram ile uyumlu hangi ram?
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 402
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 66.696 (Bu ay: 838)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 166 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar