..
bu dönemde 25/10 money kampanyası yok , istanbulkart eşleştirip 150 lira alışveriş yaparsanız 15 money kampanyası var. katılım gerektirmiyor.
25/10 İNDİRİM MASAÜSTÜ LİNKİ :https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1164860667300763&id=235697936504714
25/10 İNDİRİM MOBİL İÇİN LİNK : https://m.facebook.com/offers/v2/?share=5427028230704966&sponsored=0
-Nasıl kullanırım?
Kodu money hesabınıza iki şekilde tanımlayabilirsiniz.
1.yol : ALINAN KODU MİGROS MOBİL UYGULAMASINA GİREREK PROFİL KISMINDAN KARTINA KAMPANYA TANIMLA SEÇENEĞİNDEN TANIMLAYABİLİRSİNİZ.
Migros Mobil Uygulaması-Profil-Kampanya Tanımla Kısmından Karta Tanımlanıp Kasada Money Kartı Vererek veya Kodu Eklediğiniz Telefon Numarasını Kasada Söyleyerek İndirimden Yararlanabilirsiniz. Tanımladıktan Sonra Profil-Katıldığım Kampanyalar Kısmında Görünürse Kasada 25 TL Üstü Alışverişte Düşecektir.
2.yol: Eğer Uygulamadan Tanımlama Yapılmadıysa;
1)Money Kart İle İşlem Yapılacaksa; 6 Nolu Kasiyer İşlemlerinden Kasiyer Giriş Yapar, Kartı Okutur, Kodu Girer ve Ürünü Geçirip Kasayı Kapatır. İndirim Düşer.
2)Telefon Numarası İle İşlem Yapılacaksa; 13 Nolu Kasiyer İşlemlerinden Kasiyer Giriş Yapar, Numarayı Girer, Kodu Girer ve Ürünü Geçirip Kasayı Kapatır. İndirim Düşer.
-İstanbulkart money kampanyası nasıl oluyor ?
Son kampanyada istanbulkartınızla money hesabınızı eşleştirdiğiniz money hesaplarına money yattı. o yüzden eşleştirme yapmanız gerek. Migros müşteri hizmetlerini arayarak eşleştirme yapabilirsiniz.
-Ödemeyi istanbulkartla mı yapmalıyım?
HAYIR. Money hesap ve istanbulkartınızı eşleştirmeniz, ve 25 tl üzeri HERHANGİ BİR ŞEKİLDE ÖDEME YAPMANIZ (nakit , kredi kartı farketmez) yeterlidir. 2 gün içinde moneyiniz yatar.
-İstanbul dışı marketlerde money yatar mı ?
bundan önceki kampanyalarda yattı.
-Aynı anda iki kodu kullanabilir miyim?
EVET. Fakat money yatması için 25 TL ÜZERİ ÖDEME YAPMANIZ GEREK.Yani 35 liralık ürün almalısınız ki 25 lira ödeyebilin.
-Kasada 10 tl nasıl düşer?
Money hesabınıza bağlı telefon numarasını normal şekilde kasiyere söylersiniz . Kasiyer kasayı kapattığında düşer. migros jetkasada cep telefonu ile girilerek alışverişi tamamlayıp ödeme seçeneğini seçtiğinizde düşer.
Son ana kadar düşmemiş olarak görünür, kasiyer düşmemiş miktarı söylese de ödeme yapılırken düştüğünü söyleyecektir.
-Sanalmarkette geçerli midir?
Evet.
-Kampanyalardan kaç kere faydalanabilirim?
-Her dönemde 1 Facebook hesabından birer kod alınır, her money hesabına 1 birer kod girilir , birer kez faydalanılır. (her kampanyadan bir kez)
-Önceki dönemde kullandım, tekrar kullanabilir miyim?
Evet.
-25/10 indirimi kullandım, aynı zamanda TBG veya money veren bir kampanyaya katıldım , ne yapmalıyım?
TBG gibi money kazanılan kampanyalarda ÖDEME HEDEFİ KADAR ödeme yapmalısınız. bu kampanya ile 10 tl indirim düşerse moneyiniz yatmaz. diyelim ki 40 tl meyve alışverişine 10 money veren kampanyanız var, indirim kodu ile 30 tlye düştü ödemeniz. HERHANGİ bir ürünle 40 lira üzerine çıkıp 40 tl üzeri ödemeyi tamamlamalısınız ki moneyiniz yatsın.
alışveriş kupon-çek satış forumunda 2 aydır varolan konumda , günlük başlık,mesaj içeriğini güncellediğimde bir anda ilk mesajım silindi, konu başlığım silindi olarak görünüyor. ama dükkanıma baktığımda konu başlık olarak da , konu içeriği olarak da tam benim yazdığım gibi var durumda. forum içinde de konum gözükmüyor.
arkadaşlar defacto yeni açılan eski açılan hesap farketmeksizin 150 lira üzerine 40 lira indirim yapan kupon :DFSB640
internet sitesinde geçiyor.
garanti kullanan arkadaşlar ilk defa garantipay ile ödemeye özel(daha önce kullanmamışlarsa) 125 üzeri 30 bonus veriyor.
200 üzerine de 40 defacto bonus veriyor.
tüm kampanyalar birleşiyor
yani bu kuponu ücretle satanları görünce dayanamadım paylaşayım dedim. her hesapta bir kez kullabiliyorsunuz. ödemeye kadar gidip tamamlamazsanız o hesapta kuponu birdaha kullandırmıyor
Güncelleme : sepet indirimi ile birleşmiyor.
silinebilir
silinebilir
TRENDYOL YILIN SON FIRSATLARI 21-22-23
Sitede ve uygulamada başlamış gözüküyor.
yine sadece birkaç ürün indirimde .denk gelenler paylaşır diye konu açıyorum.
kuponsuz pek alışveriş olmuyor gerçi trendyolda,
müşteri hizmetleri yarından itibaren paylaş kazan gelecek demişti
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 646
İkinci El Bölümü Mesajları: 64
Konularının görüntülenme sayısı: 156.500 (Bu ay: 98)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 596 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar