Geçtiğimiz yıllarda sevgili system44(Edip) abimizin açtığı oluşumu tekrardan hayata geçirmek için harekete geçtim. Gruba katılım şartları eskiden olduğu gibi aynı şekilde aynı kurallar ile devam edecektir.
Grubumuza katılmak için kendinizi tanıtmanız rica olunur...
KURALLAR
1. Üyelik için tercihen 30 yaş ve üstü olmasıdır. Daha genç arkadaşlarımız sayfa yöneticileri tarafından seviyesine bağlı olarak gruba dahil edilebilir.
2. Üye olmak isteyen kişiler, PS5 sahibi olmalıdır.
3. 30+ Fifa Ultimate Team Duayenleri Donanımhaber başlığına, üye olan ya da olmayan herkes mesaj atabilir, aynı şekilde üyelerimiz istediği her başlığa mesaj atmakta serbesttir.
4. Donanımhaber üye profiliniz açık olmalıdır, üye profilini gizleyen üyeler uyarılara rağmen durumu düzeltmez ise üyelikten çıkarılır.
5. 30+ Fifa Ultimate Team Duayenleri içinde yer alan tüm etkinlikler, turnuvalar ve organizasyonlar, sadece ve sadece 30+ Fifa Ultimate Team Duayenleri üyelerine özeldir. Sadece turnuvalarımıza, etkinliklerimize dahil olabilmek için üye olan ve bu durumu tespit edilen üyeler, bir daha geri alınmamak üzere üyelikten çıkartılır.
6. 30+ Fifa Ultimate Team Duayenleri üyelerinin, diğer oluşumların etkinliklerine katılmaları ya da üye olmaları serbesttir.
7. Konumuzda; siyaset ile ilgili fikir beyan etmek, ima dahi yapmak kesinlikle yasaktır.
8. Problem çıkaran, konuyu kirleten gereksiz tartışmalara giren kişiler grubumuzdan çıkarılacaktır.
PS5 Fifa 30+ Oyuncular Kulubü
-------------------------
DH Nick > PSN ID
İngiltere - Argos
Merhaba arkadaşlar,
Argos'un sitesinden alışveriş yapan kimse oldu mu ? Ben ürün almak istediğimde hemen kartıma para iadesi yapıyor. İstediğim ürünü alamıyorum bir türlü. Arkadaşım İngiltere'de onun ev adresi kimliği falan kayıtlı. Sadece kart benim kartım. Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
DMC 5 - TOM CLANCY'S THE DIVISION 2 - RESIDENT EVIL 2 RM
|
FUT Online Kariyer TR Karması
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 235
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.371 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 109 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun