550K-650K Arası Alınabilecek Araba
|
8500TL'ye kadar QLED TV önerisi
Merhaba. Evleneceğim için televizyon alacağım. Fakat kafam çok karıştı. Daha düne kadar Vestel 55Q9900'ı alacağım derken şimdi 'bari Samsung 55Q60T alayım daha dayanıklı olsun' diye düşünmeye başladım. İşin içinden çıkamamaya başladım ve kafayı yemek üzereyim.
Aklımdaki modeller şunlar;
1)Vestel 55Q9900
2)Samsung 55Q60T
...
Vestel'in görüntü kalitesi acaba nasıldır, Samsung'tan iyi midir kötü müdür diye içim içimi yiyor. E tabi bir de Bein Connect tarzı şeyler yüklemek istiyorum. Bu Vestelin smart center'ında yüklü sanırım.
Bana artısıyla eksisiyle bu modelleri karşılaştırabilir misiniz? Nit, parlaklık, kontrast değerleri hakkında fazla bilgim yok maalesef.
E tabi bir de Hz olayı var. Bazıları diyor ki 100 Hz çok gereksiz. 50 Hz her şeye yeter. 100 hz de görüntü çamurlaşıyor falan diyorlar. Dediğim gibi. Kafam bulandı kaç gündür.
Eğer "kardeşim bırak bu modelleri sen şunu al bunun görüntü kalitesi, parlaklığı, ses sistemi daha da iyi, maçları filmleri daha güzel izlersin renkler daha canlı, siyahlar daha siyah" dediğiniz bir model varsa lütfen siz de ekleyin.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
Laptop Adaptör Hakkında
Merhaba. Monster Abra A5 v9.2.2 laptopum var. Adaptörün kablosu (pc giriş kısmına yakın tarafı) temassızlık yapıyor. Acaba elektrikçiler bunu halledebilir mi? Yoksa yeni adaptör mü almalıyım.
Eğer adaptör alıcaksam neye dikkat etmeliyim? Bana örnek adaptörler atar mısınız? Kendim bu adaptöre baktım çok pahalıydı 230-260 tl bi adaptöre vermek istemiyorum.
Adaptör Delta Electronics ADP-120MH D olan modeli. Buna eşdeğer özelliklerde adaptör olursa çok sevinirim.

|
Wifi Genişletici Önerisi ve Airties Air 4400 Sorunu
|
Dizi izlerken takılıyor!
|
ÖDEME YAPAMIYORUM !!!
|
|
Ankara’da yaşayan Seatçılar
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 477
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.072 (Bu ay: 130)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 642 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic