32 inç monitör kullanan yokmu ?
3500 tl bütçem var 32 inç. 2k 144 hz bi monitör bakıyorum ama fiyatına göre en iyi model hangisi karar veremedim kullandığınız veya bildiğiniz bir model varmıdır öneriniz nedir arkadaşlar
Format sırasında takılma ve ekranda çizgi
Başlıkta da belirtigim gibi 5800x b550m mortar aldım biosa geliyor Boot ayarlarını yapıyorum Windows geliyor ama ekranda bu şekilde çizgiler beliriyor yüklemede yapmıyor bı çözüm soylermisiniz
Bu şekilde kalıyor etrafta çizgiler.olusmaha başlıyor
5800x için ram tavsiyesi
pc yi yenileme aşamasındayım o.cdan anlamam b550 mortar sipariş ettim yanına 5800x almayı düşüyorum ve hali hazırda kullandığım cx 750 psu var uygun fiyatlı 8x2 16 gb bi ram tavsiyesi olan varmıdır
ekran kartı uzunluğu
arkadaşlar merhaba şu sıralar yeni pc bakıyorum ve hali hazırda elimde kullandığım corsair r400 kasa ve corsair cx750 psu mevcut yavaştan sistemi değiştirmeye başladım b550 mortar almış bulunmaktayım 5800x le sistemi güçlendirmeyi planlıyorum.asıl soruma gelirsek corsair r400 kasaya amd 6800 ve ya 6800xt gibi bir kart sığarmı uzunluğu ne kadardır ayrıca cx750 psu rahat besleme yaparmı. psu ve kasayıda yenilemeye gerek olurmu
hangi b550 almalıyım
5800x alma planım var düz bir kullanıcıyım o.c dan anlamam b550 olarak tomahawk almayı planlıyorum ama dersenizki sen düz kullanıcısın gerek yok o.c yapmayacaksan daha uygun fiyatlı bir b550 ye geçebilirim asus tuf serisi düşünüyorum ama tuf serisi bi çok yerde kötüleniyor ikilemde kaldım bi beni aydınlatırsanız iyi olur
kararsız kaldım
|
|
AM3 VE AM3+ SOKET ANAKART ILE ILGILI 1 KAC SORU
|
g300s de sorun var
|
Monitör bozuldu yeni 75hz ucuz monitör önerisi
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 431
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.115 (Bu ay: 76)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 301 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware