Arkadaşlar poyraznet kullanıyorum. Güvenlik kameram var dvr kayıt cihazım internete bağlanmıyor. Sabit ip aldım portlar açılıyor fakat internet bağlantısını kuramıyor. Cihazı farklı bir evde denediğimizde direkt olarak bağlanıyor.
Cmd'den ping atmayı denediğimde hiç bir yere ping atamıyorum tahminimce cihaz ping atarak internet bağlantısını kontrol ediyor ve ping atamadığı içinde hata veriyor.
İss değiştirmeyi düşünüyorum. Eviden dvr cihazı kullanıpta internete bağlantı hakkında sorun yaşamayan arkadaşlar iss tavsiyesi verebilirse sevinirim.
HP laptop güç ayarı
Arkadaşlar 1 haftadır hp victus 16 68p42ea kullanıyorum genel olarak memnunum fakat fan ve sıcaklık yönetimi eski laptopum asus kadar iyi değil.
İncelerken gördüğüm laptopu sarjdan çıkardığımda işlemci voltajı 0.7v'a sabitleniyor ve sıcaklık 40 derecelere kadar düşüp fanı komple kapatıyor. Fakat sarja taktığımda işlemci voltajı pc boşta bile olsa arka planda çalışan uygulamar için 1.2v ile 0.9v arasında gidip geliyor ve çalışma frekansıda yükseldiği için sıcaklık artıyor fanlar devreye giriyor.
Benim istediğim ne değişiyorda pilden çıkardığımda işlemci voltajını düşürüyor bu ayarı bulamadım. Ben bunu pilde takılıykende yapmak istiyorum oyuna gireceğim zaman normale alıp işlemci voltajı artıp performansı artsın bunun ayarı nedir? Pil ve güç yönetiminden işlemci performasını düşürüyorum hiç bir şey fark etmiyor.
Kızdırma bujilerini değiştirmek istiyorum fakat çıkarken kırılma olayları çok oluyormuş kırıldıktan sonra üst kapak sökme vb. gerekiyor ki bizim araçlarda (accent era 1.5 crdi) kırıldıktan sonra kapak sökmeden çalışmak çok zor kızdırma bujileri motorun arka tarafında el zor giriyor.
Kırmadan nasıl çıkarırız diye araştırırken bu spreylere denk geldim. Enjektör/buji sökme spreyleri yabancıların yazdığı yorumlar var hepsi 5 yıldız olumlu yorum yapmışlar ama sahte yorum mu yazdılar gerçekten kullandılar mı bilmiyorum.
Karşıma çıkan 2 ürün var biri liqui moly diğeri protec herhangi birini kullanıpta işine yarayan oldu mu acaba?
Arkadaşlar max 18 bin tlye kadar laptop bakıyorum kendime. Beklentim güncel oyunları orta ayarlarda rahatça oynayabilmek. Şuan asus x541ua kullanıyorum 4-5 yıl olmuştur alalı sağlamlık ve işlevselliğinden memnunum ama artık daha fazla oyun oynamak istediğim için işime yaramıyor. Marka olarak asus veya msi bakıyorum iki markayıda kullandım hiç bir sorun yaşamadım özellikle asusta bu yüzden bu markalara karşı ilgim daha fazla.
Araştırırken bu laptopa denk geldim sizce nasıldır? Farklı bir öneriniz var mı bu daha iyi bir seçim olur gibisinden.
Dikey geçiş sonrası okulu bırakmak
Arkadaşlar merhaba
Dikey geçiş ile elektrik mühendisliğine başladım. Derslerin zor olacağını elbette biliyordum fakat bu kadar zor olacağını beklemiyordum. Öncesinde zaten pek temelim yok ve derslerde aşırı zorlanıyorum. Yaşım 24 okulu en iyi ihtimalle 28de bitiricem nedense pek olası durmuyor benim için.
Son 2 gündür hazır yolun başındayken okulu bırakmayı düşünüyorum. Evet belki de ileride pişman olacağım ama yaşım ve okulun durumunu düşününce benim için daha iyi bir seçenek olduğunu düşünüyorum.
Benim geçtiğim bu yollardan geçen büyüklerimin de fikirlerini almak isterim.
Arkadaşlar Edirne TBMYO-Elektrik mezunuyum.
İlk sırayaKocaeli elektrik müh. ikinci sıraya sakarya e/e müh. yazacağım ikiside %99 ihtimalle geliyor geçen sene ki puan ve sıralamalara göre.
Araştırıpta bulamadığım bu okullar kaçıncı sınıftan başlatıyor?Bir bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı acaba?
https://forum.donanimhaber.com/robot-supurgede-kazanan-alex--148549195
Homend ALEXPRO1290H
Elektrikli küçük ev aletleri forumunda araştırma yapanlar illa görmüştür firmanın konusunu. Bu konuyu bu ürünü araştırıpta almak isteyen kullanıcıların ürün hakkında doğru bilgiye ulaşabilmesi için açıyorum.
Forum yönetimine firmanın sahte hesaplar ile gerçek olmayan reklamlar yaptığını belirttim firma reklam parası verdiği için istediği gibi konuya yazılan mesajları silebiliyormuş ve yönetim buna karışamıyormuş.
Firma ürün için açtıkları konuda şirket çalışanlarının açtığı üyelikler ile kullanıcı deneyimine dayanmayan yorumlar ile ürünü övüyor. Gerçeklerin belirtildiği yorumları firma yetkilisi kaldırıyor ve konuda sadece ürün hakkında yazılmış sahte mesajların kalmasına izin veriyor. Yani gerçek bir kullanıcı bile gelse yaşadığı bir sorunu yazsa yorumunu kaldıracaktır.
Bu ürün için araştırma yaparken bu konuya denk gelmiş almayı düşünen arkadaşlar bu firmadan uzak durun. Gerçekten kaliteli ürünü olan bir firma neden sahte hesaplar ile böyle sahte yorumlar yazsın? Az buçuk araştırmayla zaten pekte iyi bir ürün olmayıp aynı fiyata daha da iyilerini bulabileceğinizi göreceksiniz.
Çorlu-Çapa Tıp yol tarifine ihtiyacım var
Arkadaşlar İstanbul'a daha önce hiç otobüsle gitmedim şuan sağlık sorunları sebebiyle araç kullanamıyorum. Çapa tıp fakültesine gitmem gerekiyor daha önce Çorlu'dan giden varsa nereden neye bineceğimi bilmiyorum. İstanbul otogarda akbil falan her hangi bir şey lazım oluyor mu? İstanbul'un ulaşım sisteminide hiç bilmiyorum.
Bilen varsa bana tarif ederse çok makbule geçer.
Alt kata wifi
|
Alış-Verişlerim: TiRaNTx [HD 6850 alındı.] klongs [Euro Truck Simulatör 2 Gold Bundle alındı.] Utku_20 [2 adet Euro Truck Simulatör 2 satın alındı.] Twitat [Rayban rb-3025 gözlük alındı.] Jason_Statham [Zotac GTX660Tİ Amp! satın alındı.] alpertercan [Zalman Z11 PLUS Kasa alındı.] |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.432
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 44.191 (Bu ay: 994)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.408 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic