Creative SB0010D
Sevgili Gençler, elime Creative SB0010 kodlu bir cihaz geçti. Bu cihaz ses kartı olarak tek başına kullanılabilir mi yoksa dahili bir ses kartı ile birlikte mi kullanmak gerekir.
İnternette bu cihazla ilgili bilgi bulamadım, bu nedenle konuyu bilen genç arkadaşlara ihtiyacım oldu.
Beni bilgilendirirseniz sevinrim.
Saygılarımla...
İşlemci Sıcaklığı
Merhaba genç arkadaşlar. Ben 76 yaşındayım ve bir sorunum var bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Benim bilgisayarımda Core Duo E8400 işlemci var ve ana kartım da Gigabyte EP45-UD3LR.
Ben elimde bulunan DVD filmleri HandBrake programını kullanarak MKV formatına çevirip hard diske kopyalıyorum.
Ancak bu işlem ortalama 2 saat sürüyor ve bu sırada işlemci sıcaklığı 130 dereceyi buldu. CPU üstünde Bakır borulu iyi bir soğutucu var ama yetersiz kaldığı için dışardan fan kullanarak ısıyı 101 dereceye düşürebildim. Extra fan kullanmadan bu işlemi tamamlayamadım.
Eşimin bilgisayarında E6600 işlemci var ve aynı operasyonu hiçbir ilave fan kullanmadan max 71 derece sıcaklıkta tamamlıyorum. Böylece arka arkaya 4 film convert edebildim.
Soru şu neden benim bilgisayarımda ısı bu denli yükseliyor. Ya da neden eşimin makinasında aynı işlemi yaparken ısı yükselmiyor. Lütfen yardım edin çünkü kafayı yiyeceğim.
Skype kuramıyorum.
|
Çok çok acil uydu alıcısı tavsiyesi
|
Anakart Tavsiyesi
|
1 TB Harici Disk Sorunu
|
Internet Bağlantı Sorunu
|
Gençler Çok acil Yardım Edin.
|
Acil Yardım 2.5 Inch 2 TB WD Taşınabilir Disk.
|
İlgi Alanları: Bilgisayar - Fotograf
Ertie |
Sorunsuz alışverişlerim Falling ; Sercany ; Trusen ; Güven 35; Onefootingrave,Demircibu, FATALIST,pashha27,Kuntayalpay,ulashh1907,Fibroin,AAAragorn, Mustafanbt,wheaston, knnkpln,06_vuslat_58,xbarisx,emrebo, Fahri85,day_walker83, geforcemx |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 686
İkinci El Bölümü Mesajları: 320
Konularının görüntülenme sayısı: 9.898 (Bu ay: 188)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 22 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El