Varikosel ameliyatı sonrası?
Arkadaşlar merhaba. Yıllardır varikoselim var değerlerimi kontrol ettiriyordum.son testlerde sperm sayım ve hareketliliğim bir anda inanılmaz düştü.neyse özel bir hastanede sol taraf microcerrahi varikosel ameliyatı oldum. Ameliyatın üstünden 5 gün geçti. Şunu sormak istiyorum.
Damar bağlama yöntemi yapıldı. 10. Gün yine doktora kontrole gittiğimde soracağım ama.
Sol testiste ara ara gelen çok ufak bir ağrım var.birde sol testisimde sarkma var. Yine damarlar duruyor ele geliyor.
Daha önce bu ameliyatı olmus hastalar cevaplayabilir mi bu sorunlar düzelir mi?
Lg tv üst kısımdam karardı
Tvmiz bu şekildr 4 5 gündür üstten alta kadar karartı oluştu. Hatta bu fotoyu ilk olduğu zaman çekmiştim.şuan sanki daha fazla karardı..
Sorun ne acaba. Komple paneli değişirse bana pahalıya patlar gibi geliyor. Aynı sorun başına gelmiş olan var mı?
Lg tv sinyal %0 sorunu
Arkadaşlar dün akşam var olan kanallarım normal çekiyordu. Trt 1 frekans yenilemek istedim. Kanal arama sayfasında manuel arama butonunun pasif olduğunu gördüm.
Bende otomatik aramaya baktım sinyal yok görünüyor ama ben kanalları izleyebiliyorum. Basit bir hata olduğunu düşünüp tv yi fabrika ayarlarına aldım. Kanallarıda sildi.
Şuan itibariyle hem kanal yok hemde sinyal 0 olduğu için kanalda bulamuyorum. Forumlardaki bazı tavsiyeleri denedim fişini çıkardım 10 sn başlama tuşuna bastım, Diseqc ayarlarıyla oynadım.. yok arkafaşlar her hangi bir frekastan sinyal almıyor...
Benim asıl merak ettiğim harici bir uydu alıcısıyla sorun çözülür mü.. dünya kupası maçları varken olacak iş değil gerçekten..
Elde olan kagıt hisselerle ilgili bir durum
Arkadaslar bir konu hakkinda bilgi edinme ihtiyacim var. En yakin arkadasimin babasinin elinde 95 li senelerden kalma 400 kagıt arcelik hissesi varmis öyle unutmus. Simdi arcelikte 2000li senelerde bolca bedelsiz verdi temettü verdi. Bu hisselerin akibeti ne olur sizce. Hak sahipligi edinilebilir mi yada bu bedelsizlerden temettulerden hak talep edinebilirmi cunku boyle bir durumda 400 hisse katlaniyor baya.
Ne dersiniz konu hakkinda bilgi sahibi olanlar cevap atarsa sevinirim.
Arsa ile ilgili hukuksal bir durum
|
İmar barışı hakkında
|
Kombi kapaliyken basınc yukselmesi
|
Arac kiralama hakkinda soru
|
Parmak ucundan yirtilan ayakkabilarim
|
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 197
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 46.124 (Bu ay: 1.074)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 80 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası