Detaylı İç Temizlik ve Sterilizasyon [Ankara]
Ankara içinde aracın detaylı iç temizlik ve sterilizasyonunu yaptırabileceğim uygun fiyatlı bir yer arıyorum. Binek araçlar için aşağıdaki işlemlerin tamamını kampanyalı olarak 350 ₺ ye yapan bir firma reklamına denk gelmiştim. Ancak f/p olarak daha iyi seçenekler varsa bu hizmeti alan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
Firmanın kampanyalı olarak binek araçlar için sunduğu paket içeriği şu şekilde:
1. Dış cilali yikama
2. 4 koltuk detayli temizlik
3. Kapi direklerinin temizligi
4. 4 kapi detayli temizlik
5. Ozon makinasi ile Antibakteriyel temizlik
6. Bagaj detayli temizlik
7. Taban detayli temizlik
8. Tavan temizligi
Sizlerin de detaylı iç temizlik ve sterilizasyonun için Ankara'da tavsiye edeceği firma ve kampanyalar varsa öğrenebilir miyim Arkadaşlar?
Toyota Corolla Tavan Döşemesi sarkma sorunu
Toyota Corolla aracımın tavan döşemesinde sarkma meydana geldi Döşemeyi değiştirmeden önce acaba kolay bir yöntemle düzgün şekilde tavana yapıştırma şansım var mı sormak istedim. Forumda bir arkadaş şırıngaya yapıştırıcı (şeffaf silikon) çekip döşemenin içinden tavana enjekte ettikten sonra yapıştırmayı önermiş, bence gayet mantıklı görünüyor ama böyle bir işlemi deneyen oldu mu acaba? Bir arkadaş da ütüden bahsetti ama alt kısımda yapışacağı bir kumaş vs yoksa işe yarar mı emin değilim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba?
Corolla Sol Bekleme esnasında titreme sorunu
2005 model Corolla Sol aracım LPG li kullanım esnasında (aracı henüz aldığım için aynı sorun benzinde de var mı denemedim) kırmızı ışıkta, vs. beklerden titriyor. Forumdaki bir sayfada bobinlerden biri değiştirildiğinde sorunun çözüldüğünü duydum ama buji ve sübap değişimlerini de tavsiye edenler olmuş. Böyle bir sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa çözüm önerilerini alabilir miyim? Araç 200bin km de.
Toyota Corolla Oto Teyp - USB ekleme
Toyota Corolla marka aracımın CD çalarlı oto teybine USB eklemek mümkün müdür acaba? Kasetçalarlarda böyle bir imkan vardı kaset şeklindeki bir aparatla, CD çalarlı oto teyplerinde benzer bir imkan veya farklı bir çözüm var mı acaba?
Corolla Sol HB Otomatik Vites L ve 2 konumları
Merhaba Arkadaşlar. Yeni kullanmaya başladığım 2005 model Corolla Sol Otomatik Şanzumanlı aracımın vitesindeki L ve 2 konumlarıyla ilgili olarak:
- Her iki konumun da D den farklı olarak sabit devirde sürüş imkanı sağladığını ve çok dik yokuş ya da karlı yollarda L, bundan biraz daha az dik olan yollarda ise 2 nolu vites konumuna alınması gerekir diye düşünüyorum. Doğru mudur?
- Bir de araç D konumunda hareket halinde iken, mesela yokuş yukarı çıkarken vitesi 2 veya L konumuna almadan önce ayağı gazdan çekmek vs. gerekir mi? Yoksa ayak gazda iken 2 veya L konumuna alınabilir mi?
Corolla Sol HB - Otomatik Şanzumanda Uygun Park Adımları
Merhabalar. 2005 Corolla Sol Otomatik Şanzumanlı aracımı yokuş olan yolda aşağıdaki şekilde park etmeye çalıştığımda el frenini çektikten sonra ayağımı frenden çekince yokuş aşağı gitmeye başlıyor. Acaba bu işlemler esnasında yanlış bir şey var mı? Varsa doğru şekli hakkında bilgi verir misiniz arkadaşlar?
1. Aracı durdur, vitesi N konumuna al.
2. Ayağını frenden kaldırmadan el frenini çek.
3. Ayağını frenden kaldır (bu esnada araç yükünü el frenine bindirip durmasını bekliyorum ama araç hareketine devam ediyor).
4. Vitesi P konumuna al ve aracı stop et.
Burada aracın yükünü şanzıman yerine el frenine bindirmeye çalışıyorum sanırım doğru olan yaklaşım da bu ama maalesef tam otomatik olan şanzıman yokuş aşağı durumda el freni çekili olmasına rağmen durmuyor.
|
|
|
Samsung Galaxy Note 3 En Uygun Kampanya Fiyatı
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.065
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 7.902 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 417 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası