Kürtçe Bilen Var Mı Şarkı Soracam
Yazdıpım sözler doğru değil gibi harf kelime hatası var mı düzelterek verirseniz cok sevinirm :)
Dayê, sebramî nayê
Şewçû, xewkamî nayê
Hesîr, çawem nemayê
Hurîk, hurîk tew xarê

Yazdıpım sözler doğru değil gibi harf kelime hatası var mı düzelterek verirseniz cok sevinirm :)
Dayê, sebramî nayê
Şewçû, xewkamî nayê
Hesîr, çawem nemayê
Hurîk, hurîk tew xarê
Şarkı :

Ryban güneş gözlüğüden anlayan varmı?
Sorum : 6 bin tl civarında olan aynı gözlüm tamamen aynı model 1700 tl pttavm'de. Ptt avm sahte satıyor olabilir mi çözemedim ya,
Pttt :
Amazon :
erkek için polarize ve uv li gözlük arıyorumda, ovel sayılır yuzum yuvarlak gibi yardım? nerden almalıyım bunu beğnmiştim de. benzer öneri?
Kürtçe Hay Peda Ne demek?
Kürtçe Hay Peda Ne demek? şarkısıda var.
Facebook'a girişte mobil onayı gelmiyor
Arkadaşlar telimi hiç değişmedim. Honora gelen bildirim diyo ama gelmiyo ne yapmalıyım? şuan honor 70 deyim zaten.
başka yol deneden olmuyor sadece bildirimi görmemi sağlayın lütfen. çok önemli de :(
telefona yarlarından bildirimlere izin verildi görünüyor ayrıca bilmiyorum napıcam

Yasak oldugunu biliyorum bunu sakın yazmayın. Nerden bulacağım bir site verin. Ayrıca ekran kaydedicide lazım SES İLE KAYDEDEN CILDIRCAM YA 22 TANESİNİ İNDİRDİM HİÇ BİRİ ÇALIŞMIYOR
HONOR 70 TELEFON
APK null indirceğim yerler varmı
Arkadaşlar PS cafede oynuyorduk bu oyunun adı lazım bir de PS5'imiz var bu oyunu oynayabilir miyiz
ayrıca Grand tsumo 7 gibi bir şey var bizde omu diyeceğim ama değil değil mi? ArabaYarışı
medeli zen dante kullanan var mı?
kullanım amacım sadece dogu sesleri ve ritimleri.
pc den ora orguns etleri ile ritm yazmak yani aranje
bu konularda nasıldır org? sound konusunda yamaha 5000 le kapışlır mı teşekkürler
Amacım aslında pc ile çalışmak üretmek. Ritim yazmak hangi orgu önerirsiniz? pc de midi yazılabiliyormu bu cihazda , yani ritim yazcam orga ama pc den link olsun anlatabildm mi bilmiyorum
diğer hususum full doğu zurna akusik ve elektro bağlama. Yamahalarda neden elektro zurna ve akusik bağlama duyamıyoruz :(
Kitabımdaki görseller kitabımın yüzde kaçı? bunu nasıl görebilir anlayabilirim 430 sayfa 2010 resim var ama bazısı kucuk bazısı buyuk ve bana oran lazım :(

Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.663
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 172.943 (Bu ay: 2.323)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama