Ryban güneş gözlüğüden anlayan varmı?
Sorum : 6 bin tl civarında olan aynı gözlüm tamamen aynı model 1700 tl pttavm'de. Ptt avm sahte satıyor olabilir mi çözemedim ya,
Pttt :
Amazon :
erkek için polarize ve uv li gözlük arıyorumda, ovel sayılır yuzum yuvarlak gibi yardım? nerden almalıyım bunu beğnmiştim de. benzer öneri?
Kürtçe Hay Peda Ne demek?
Kürtçe Hay Peda Ne demek? şarkısıda var.
Facebook'a girişte mobil onayı gelmiyor
Arkadaşlar PS cafede oynuyorduk bu oyunun adı lazım bir de PS5'imiz var bu oyunu oynayabilir miyiz
ayrıca Grand tsumo 7 gibi bir şey var bizde omu diyeceğim ama değil değil mi? ArabaYarışı
medeli zen dante kullanan var mı?
kullanım amacım sadece dogu sesleri ve ritimleri.
pc den ora orguns etleri ile ritm yazmak yani aranje
bu konularda nasıldır org? sound konusunda yamaha 5000 le kapışlır mı teşekkürler
Amacım aslında pc ile çalışmak üretmek. Ritim yazmak hangi orgu önerirsiniz? pc de midi yazılabiliyormu bu cihazda , yani ritim yazcam orga ama pc den link olsun anlatabildm mi bilmiyorum
diğer hususum full doğu zurna akusik ve elektro bağlama. Yamahalarda neden elektro zurna ve akusik bağlama duyamıyoruz :(
Word'deki makalemde en çok kullanılan kelimeyi nasıl bulurum? Top 10 gibi bir şey olsaydı keşke.
F2 basınca 2 ve 4 numara atılarım var. seçip beni takip etmelerini istiyorum ancak olmuyor takip et yazısı da yok. bir yuvarlak çıkıyor orada kalkan duvarı var. herkeste takip et var :( bende neden takip etme yok neyapmalıyım yeni kurudm single oynuyorum onlar 140 ben 110 kişi ondan mı takip çıkmıyor
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.655
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 164.348 (Bu ay: 2.160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama