Merhabalar. 2022 yılında Avasya Teknoloji'den (Techburada) almış olduğum Arena bilgisayar garantili Razer Basilisk V2 ürünüm arızalandığından dolayı Arena Bilgisayar'a onarım için gönderdim. Arena Bilgisayar'da bana değişim/iade raporu verdi. Bunu aldığım yere verip talebimi iletmemi istediler. Talebimi Techburada'ya ilettiğimde önce para iadesi olur dediler ki bu çok saçma çünkü fatura tutarı ile güncel fiyatlar arasında 2000 tl kadar fark var. Sonra bana gamepower icarus model ürün önerisi sunuldu. Ancak bu ürün benim ürünümle alakasız hem ucuz hemde zayıf bir model. Sonra Razer essential önerildi. Bu da muadil olmadığı için kabul etmedim. Sonrasında Arena bilgisayara durumu mail attığımda bana ellerinde muadil bir ürün olmadığını ve razer cobra veya razer essential mouse verebileceklerini söylediler ki değişen hiç bir şey olmadı. Ne önerirsiniz? Tecrübeli üstatlardan ve arkadaşlardan yardımcılarını rica ediyorum. Teşekkürler
.gyza uzantılı dosyaları kurtarma
Sebebini bilmediğim bir şekilde sistemime giren virüs, .gyza uzantısı ile neredeyse bütün dosyalarıma bulaşarak onları çalışmaz hale getirdi.
Bundan nasıl kurtulabilip dosyaları kurtarabilirim üstadlar yardımcı olursa çok sevinirim.
49 - 55 inç Full hd Tv önerisi
|
Pc ilk açılışta logo ekranında kalıyor..
|
HD7870 tırr diye gelen sesin ardından artık görüntü vermiyor
|
7870 MACERA DENEMESİ.. AÇILMIYOR
|
Starcraft 1 BroodWar oyununu 2 pc arasında oynama
|
MONİTÖR TAVSİYESİ (23-24)
|
1500 - 2000 TL Arası Tv Önerileri
|
Oyun için fare önerileri lazım.
|
Dünyanın sonu gelmez yaratımına övgüler olsun. |
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 772
İkinci El Bölümü Mesajları: 262
Konularının görüntülenme sayısı: 32.160 (Bu ay: 619)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 215 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware