Rdp erişimi
Bulut sunucumuza dışardan ip erişimi olmasın diye belli bir ip aralığı erişsin diye kural koydum Windows firewall a ama hata yapmışım sanırım bende erişemiyorum şu an bağlantı koptu sunucuyu uzaktan kontrol edemiyorum nasıl çözebilirim bunu destek ekibi sıfırlama vs yapmadan çözebilir mi farklı bir yolu var mı bir de cloud alınan hesap başkasına ait çünkü ticket açmam uzun sürebilir
Andorid studio ve photoshop için macbook air m1 16 gb 256 olan pc karar verdim az kalsın alacaktım kaç kere gittim vazgeçtim sizce bu paraya bu Macbook u mu alayım yoksa aynı ayarlarda Windows pc mi windows belli süre sonra hantallaşıyor aslında kullandığım pc photoshop için idare ediyor ama Android emulatörü çalışırken felaket kasılmalar var macbook ile kafama takılan birinci şey m2 li model tuş takımı daha iyi diyorlar biraz deneyimledim mağazada tuşları biraz m2 göre farklı geldi hissiyat olarak belki de hiç macbook kullanmadım ondandır bir de fan olmayışı emülatör çalıştırınca sorun yaşatır mı acaba pro değil farkındayım ama demek istediğim 10 dk 15 dk simülasyonlar için windows için de öneri yazabilirsiniz oyun oynamıyorum bu arada hiç
ram yükseltme
Acer Aspire E5-774G-52FV laptopuma RAM yükseltmek istiyorum. 6 GB RAM var, 4 GB + 2 GB şeklinde. 2 GB çıkarıp 8 GB takmak istiyorum. AIDA64 de frekans hızları farklı gösteriyor ama 2133; diğer, 2400 gösteriyor. Hangisinden almalıyım?
Bir de M.2 SSD 128 GB var. + 1 GB HDD
M.2 SSD 500 GB yapmak, 1 TB HDD de komple SSD yapmak istiyorum. Sanırım 1 TB HDD yerine SATA SSD almam lazım. Doğru muyum? PC'deki M.2 SSD hızında almak istiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Microsd tavsiye
|
Kvk anakart
|
Php post veri
|
Şarkının ismi
|
domain hosting
|
Şifresiz wifi
|
sdcard şifreleme
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Internet,Film,Müzik,Bilgisayar
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 493
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.312 (Bu ay: 67)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bankalar, Kredi Kartları, Krediler