Türknetten Milenicoma geçilir mi
Türknetin sözünü tutmaması sonucu yeni İss arayışındayım. Altyapım fiber türknette ping harici sorun yaşamıyordum pek. Milenicomu yazan çok olmuş sağda solda geçmek mantıklı mı
Merhaba clio 4 ateş kırmızısı araç sahibiyim (hatasız boyasız)
Geçen sitenin otoparkına girerken geri geri gelen araç çarparak sol ön çamurluğumu 2 cm kadar yırttı. Sürücü önce kaçmaya çalıştıysada bırakmadım kolluk tutanak tuttu.
Şimdi merak ettiğim bu çamurluların tamiri oluyormu ve değer kaybı alınabiliyor mu malum plastik parça olarak yazıyorlar eksperde bile boya değişene bakmıyorlar. Satarken zaten fotolarını göstereceğim alıcıya ama yorumlarınıza ihtiyacım var
150-160000 Lira Otomatik Tavsiye
Herkese iyi günler dilerim.
Başlıkta da belirttiğim gibi 150-160 bin liraya HB otomatik turbo benzin veya dizel araç ne alınabilir? Benim gözüme çarpan biraz pazarlıkla skoda fabialar oldu ama sizin de değerli fikirlerinizi almak isterim.
Akaryakıt firmalarının mobil uygulamalarıyla araçtan ödemeye 15 TL bonus!
https://www.garantibbva.com.tr/bonusflas?source=paylas&type=20&ParameterId=I000043054
Kampanya Detayları:
Akaryakıt firmalarının mobil uygulamalarından yapacağınız tek seferde 150 TL ve üzeri araçtan ödeme alışverişlerinizde 15 TL bonus kazanın.
• Kampanya 1-28 Şubat 2021 tarihleri arasında akaryakıt firmalarının mobil uygulamaları üzerinden Garanti BBVA kartınızı kaydederek yapacağınız tek seferde 150 TL ve üzeri araçta ödemelerde geçerlidir.
• Kampanya kapsamında kampanya tarihleri arasında tek seferde 150 TL ve üzeri araçta ödeme alışverişlerinde 15 TL bonus kazanılacaktır.
• Kampanyaya Bonus’lar, Bonus Flexi, Money Bonus, Flexi ve Paracard Bonus, dahildir.
• Kampanyaya katılmak için uygulama BonusFlaş’tan HEMEN KATIL’ın tıklanması gerekmektedir.
• BonusFlaş’tan yapılan araçta ödeme işlemleri de dahildir.
• Kampanyaya Bonus sanal kartlar dahildir.
• Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ödemeleri dahil değildir.
• Kampanya ticari kartlar dahil değildir.
• Kampanya müşteri bazındadır, bir müşteri en fazla 15 TL bonus kazanabilir.
• 3 Nisan’dan sonra kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır.
• Kampanyaya sadece yurtiçinde yapılan harcamalar dahildir.
• Garanti üye işyeri olma zorunluluğu bulunmamaktadır.
• Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç için kampanya katılım ücreti 0,99 TL’dir.
• Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.
|
Opel İnsignia 1.6 Dizel Cosmo Alınır mı?
Park Sensörü Tavsiyesi
|
Jetta takası
|
Kasko sigorta yardım
|
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.219
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 53.856 (Bu ay: 1.050)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.907 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası