Çok önceden kaydolduğum ama hiç kullanmadığım bir hosting firmasıydı. Bu sabah mail gelmiş kupon kodu ile sınırsız paket 3 senelik 2 dolara denk geliyor. Ne kadar iyi bir firma bilemem ancak fiyatının gayet uygun olduğunu düşünüyorum. Köşede durması için satın aldım.
Aşağıdaki linkten pro olan paketi seçip 3 senelik olarak onaylayın. Ödeme bölümündeki kupon alanına OFFER kodunu girdiğinizde 2 dolara düşecektir. Ödeme yalnızca Paypal ile yapılıyor.
https://www.ruu.cloud/hosting.html
EDİT: Arkadaşlar genel olarak çok kötü bir hosting hizmeti sunduklarına dair yorumlar var. Dolayısıyla tavsiye etmem. Ayrıca başka bir forumdaki yorumları okumak için buraya tıklayabilirsiniz.
Paypal ödemesi için forumdan bir arkadaş buldum, sağolsun yardımcı oldu. Arkadaşın konusunu da aşağıya bırakıyorum.
https://forum.donanimhaber.com/paypal-para-transferi-ebay-etsy-alisverisi-icin-buraya--126655142
Merhabalar Yalın internete geçmeyi planlıyorum sabit hat üzerinden internet alıyorum vdsl olarak telefon hizmetini kapatmak için başvuruda bulunacağım ancak telefon kapandıktan sonra ankastreden gelen telefon kablosunu direk modeme takınca internet alabilcekmiyim yoksa ayrı bir kablomu çekmek gerekiyor müşteri hizmetlerine soruyorum cevap veremiyor + olarak telefon hattı kapandığı an otomatik yalına geçmiş oluyormuyum yani dsl sinyali kesilirmi mevcut hızım ping sürem vesaire değişirmi bilen anlayan varsa yardımcı olursa şu bilgisizlik karmaşasından kurtulsam. müşteri hizmetlerinin hiç bir şeyden anladığı yok yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
Bu Kart Gtx 1050 Mİ Oysa Neden Çok Ucuz Bilen Varmı?
|
Silinebilir
|
Silinebilir
|
Rgb Psuların Espirisi Nedir
İntel İ54690 Gtx 1070 Dar Boğaz Yaparmı
|
Bu Anakarta i7 8700 Taksak Nolur?
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Kasa Modifiye & Bilgisayar & Heavy Metal & Folk
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.853
İkinci El Bölümü Mesajları: 278
Konularının görüntülenme sayısı: 27.393 (Bu ay: 478)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 204 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El