2015 polo aracımda su tahliyesi oluyor. Bu sorunun nedenini bilen var mı?
Konubsilinebilir
Konu silinebilir
Merhaba
knight online adlı oyunda sitelere satış yapabilecegim item ve para var.
Steamda cs go da satış yapabilecegim skinler var.
Biliyorsunuz ki bunları alıp satan siteler var ve anlık olarak sizden alıyor.
Benim istegim bunları satip para kazanmak degil. Bunları satıp siteden gelen bakiye ile ps5 oyunları almak ve ps plus uzatmak.
Bildiginiz psn kodu satan sitelerde bu oyunlardan alım yapan var mı?
Merhaba üzerinde ps4 yazan bir oyuncu kulaklıği aldım.
Modeli:
Asus rog strix fusion 700
Bu kulaklık bluetooth oldugu icin ps5 e baglanmiyor. Adaptorle baglanir diye videolar gordum ama aldigim adaptoru de ps5 gormedi sanirim.
Bu sorunu nasıl cözebilirim?
Joystickde yaptigimiz gibi ilk kablolu baglayip sojra bluetootha gecirmeye calistim o da olmadi
Merhaba samsung smart tv televizyonum var. Bu televizyonda dolby özelliği yok. Ama televizyona bluetooth kulaklık bağlayabiliyorum.
asus rog strix fusion 700 model de kulaklık aldım. Bu kulaklığı ps5 e bluetooth adaptörü ile mi bağlayım? Yoksa televizyona bağlayıp sesi ordan mı alayım?
Hangisi kalite ve bağlantı anlamında daha düzgün olur?
Merhaba samsung Note 5 telefonuma hard reset attım.
lütfen bu cihazın sahibinin hesaplarından birini kullanarak oturum açın diye uyarı veriyor.
Kendi mail adresimi yazmama rağmen telefonu 1 aydır kullanamıyorum ve açılmıyor.
Ne yaptıysam, hangi çözümü denediysem olmadı.
Çözümünü bilen biri var ise bana yardımcı olabilir mi?
Volswagen Polo 1.4 Tdi Silecekler Devamlı Çalışıyor
Merhaba aracımda silecekler devamli çalısıyor.
Durdurmanın bir yolunu bulamadim.
Aracın dikiz aynasınin yapıştığı yerin sağ çaprazında taş çatlağı var.
Onunla alakalıkıdır bilemedim.
Suan icijn durdurma yolunu bilen var mı?
Veya tavsiyesi olan?
Logo Tavsiyesi? Sİzce hangisi
Merhaba matematik üzerine soru çözümü yaptığım bir sayfam var. Bu sayfa için artık bir logoya ihtiyacım var. (Bilinirlik oluşması açısından)
Ad ve soyadımın baş harflerinden bu logolar hoşuma gitti. Bunlara benzer bir tasarım yaptırmayı düşünüyorum.
Siz olsaydınız hangi logoyu kullanırdınız?
Veya hangi logolar üzerinde nasıl farklılıklar yapardınız?
Kişisel tavsiyelerinizi de alabilirim. Şimdiden teşekkürler...
Eğitim Kart Geçen Kırtasiye
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan eğitim kartı yardıma muhtaç öğrencilere verilmektedir. İhtiyaç sahibi olan 30.000 öğrenciye verilen bu kart sadece anlaşmalı kırtasiyelerde geçerlidir.
Eğitim kart projesi Belediye başkanı Tunç Soyer’in seçim vaatlerinden biriydi. Göreve geldikten sonra kısa sürede bu kampanyayı hayata geçirdi. Ve 2 yıldır da devam etmektedir. Bu eğitim kartı ile anlaşmalı kırtasiyelerde alışveriş yapabilirsiniz. Yapacağınız alışverişlerde %10 indirim uygulanmaktadır.
Mert Kırtasiye olarak Eğitim Kart Projesinde biz de varız.
Anlaşmalı kırtasiyelerden bir tanesi olan Mert Kırtasiyenin web sitesi için linke tıklayın: eğitim kart
Eğitim Kart Geçen Kırtasiye
.asdasdafvgaf wqdqw dwqd qw
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 45
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.952 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun