LRF oltanın at çek yaparken takılması
Merhaba arkadaşlar.
Ben Lrf avcılığı için 1-14 kudos Ul rockfish kamış , alaris 20 makine kendo 0,08 örme ip misina ve 0,20 florakarbon lider kullanıyorum yem olarak silikonlar ve sahte balıklar mevcut . EKipman olarak gayet yeterli bir donanımım var. Yer olarak Muğla Milas bölgesinde avlanmaktayım.
Benim sıkıntım avlandığım meralar sığ ve taşlık oluyor . at çek yaparken sahte veya silikon sürekli olarak kayalara takılıyor ve mecburen çektiğimde de liderden veya klipsten koparak sahtem gidiyor hem de tekrar lider bağlamak zorunda kalıyorum bu da çok can sıkıcı oluyor ve Bu sebeple verimli bir av yapamamaktayım buna ek olarak o kadar para verip aldığım sahte yemler, sahte balıklar heba olmakta. Sizlerin bu konuda önerileriniz var mı ? Avlandığınız meralar genelde nasıl meralar ve taşa takılmaması için neler yapıyorsunuz ? Sığda tek takılmayan yüzeyden giden balıklar. diğer 3g jig ile taktığım silikonlar dahi takılıyor veya silikon 6,7 gr balıklar da aynı şekilde bariz takılma mevcut.
Merhaba Arkadaşlar,
Şu anda araç bakıyorum hedefimde Hyundai 2019 veya 2018 Style baz model 1.6 elantra var. Bu araca alternatif olarak da 2018 Megane 1.6 HB (İspanyada üretimi yapılıyor) veya yerli sedan Joy paket , Hyundai i30 2018,2019 1.4 MPI , Bunlara alternatif 140-165 bin bandında araç tavsiyeniz varsa önerilerinizi bekliyorum.
Meslek: Gemi inşaa & Kaynak Mühendisi
Celal |
Celal |
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.373 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası