25000TL'ye kadar telefon tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar;
Daha önce Note 13 Pro Plus kullanıyordum ancak NFC özelliği çalışmadığı için, uygulamaları basit seviyede olduğu için site üzerinden iadesini aldım. Aynı sorunlarla karşılaşmamak adına 25000TL'ye kadar telefon arayışım bulunmaktadır.
Bu kapsamda;
Minimum 12GB Ram(Mümkünse sanalolmayan)
Kamerası iyi olan
Xiaomi'deki gibi Google uygulamalarını kullanmayan(Telefon,Kişiler,Mesajlar gibi)
NFC'si düzgün çalışan telefonları önerirseniz sevinirim.
Benim aklımdakiler: Honor 200,Realme 12 Pro+, Nothing 2/2a, Huawei, Poco F6/Pro, Vivo, vb.
Ayrıca teknomehmet güvenilir midir? Ordan hangi cihazlara bakabilirim ya da yenilenmiş telefonlardan önerileriniz de kabulümdür.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
Not: Kullanıcıları olumlu/olumsuz yorumlarla taçlandırırsa daha güzel olur.
Merhaba arkadaşlar, güzel haftasonları inşaAllah.
Bir şey danışmak istiyorum.
Trabzon'da ikamet ediyorum, 2017 model Clio 4 Sport Tourer sahibiyim, araç 198000km.
Seyir halinde iken zaman zaman gaz yemiyor, bayırlarda kalkışlarda devir alıyor ama vites atmıyor/geç atıyor, gereksiz bağırıyor,tekleme yapıyor. Bir ara balata kokusu da geldi, kenara çekip durup devam ediyorum düzelmiyor. Bu ara düz yolda dur kalktan sonra d de iken gitmedi.
Özel serviste bilgisayara bağladık tork hatası vermiş, kavrama ve volant dedi, başka bir servis beyin ve balata diyor. Ağır bakımları yapılmadı, sadece kış bakımı ve triger ve salıncak değişti.
Benzeri ya da aynı şeyleri yaşayan var mı? Hatta Trabzon tarafında önereceğiniz usta varsa,ya da işin ehli bir usta varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
Renault Clio 4 Sport Tourer 2017/otomatik aracın üzerinde 12V 72A'lik bir akü bulunuyor.
Aksiliktir olur diyerek önlem amaçlı herhangi bir araç desteği olmadan şarjlı prizli değil akü şarj bakım takviye cihazı arıyorum.
Alan,inceleyen varsa önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkür ederim.
Silinebilir.
Yazılım geliştirmek ve oyun oynamak için dizüstü bilgisayar alma düşüncesindeyim.
İstediklerim:
-Bütçe: 10000₺-13000₺
-İşlemci: Amd Ryzen 7/5800H vs.
-Ram: 16GB/32GB
-Ekran kartı: RTX,RX,GTX serisi; burda bir öneri istiyorum, hangi nesil bana uygun ya da en son çıkan seri hangisi,ne fark var? şeklinde..
-Ssd: 1TB ya da 2TB/1TB HDD
şeklinde yardımlarınızı rica ediyorum.
Bir de yurtdışından alınırsa klavyede ya da garantide bir sorun yaşar mıyım?
Merhaba arkadaşlar, öncelikle tüm foruma iyi bayramlar diliyorum.
Konudan da anlaşılacağı gibi 10.000TL gibi bir bütçem olacak. Bu bütçe için dizüstü bilgisayar önerilerinize ihtiyacım var.
Kriterlerim (Amaç: Yazılım Geliştirme,Oyun)
SSD ve 1TB Harddisk
Ekran boyutu 15.6" ve üzeri
Harici ekran kartı (256Bit/6-8GB ya da benzeri)
16Gb ya da 32Gb ram
İşlemci olarak (2Ghz ve üzeri-2,30Ghz,2.60Ghz var bir de daha üstleri var.) karışığım aslında Intel'de ne önerilebilir, Amd'de ne önerilbilir. Hangisi hangisi ile aynı ayarda,çekirdek hızları vs.? Bir de Intel tarafında H,K ve G7 gibi ekler var bunlar ne işe yarar?
Klavye de sağ tarafta muhakkak Numpad olacak.
Son olarak da Apple hariç marka ve model desteğinize yorumlarınızla birlikte açığım.
Not: işin içinde olan piyasaya hakim arkadaşların desteği benim için daha önemli.
Şimdiden teşekkür ederim.
Superonline hk.
Merhaba arkadaşlar;
Trabzon/Akçaabat bölgesine de Superonline geliyor. Binaya kadar kabloyu getirip kutuyu koymuşlar ama bağlantısı henüz yapılmamış. Öncekilerden bir farkı var mı? Hangi cihazları kullanıyorlar fiber sonlandırma ve router için? Çekmeme ya da kopma sorunu vardı, devam ediyor mu?
Resimleri ekte paylaşıyorum. Fiber yine benim evde istediğim herhangi bir konumda sonlanacak sanırım, geri kalanını kablo ile devam ediyor olacağım. Ekte resimleri paylaşıyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar nerhaba, Türktelekom Fiber internetimi iptal ettirip Türknet için başvuru işlemlerini başlattım, yalnız bir şey kafamı gıdıklıyor. Ben çağrı merkezi çalışanıyım, işimin aksamaması gerekiyor ve bu kapsamda Turknet aktivasyonu tamamlayıp kurulum için randevu alıyorlar ya ben öncesinde fesih başvurusunda bulunup bşr gandan hattı kapatıp Turknet için tekrar hat çekmeleri mümkün müdür? Burdaki durumu nasıl denk getirmem gerekiyor.
Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba, Trabzon'da ikamet ediyorum. Türk Telekom Fiber(GPON) kullanıyorum. Taahhütüm bu ay sonunda bitiyor ve yeni fiyatlar biraz yukarlarda seyretmekte; dolayısıyla başka alternatiflere yönlenmek istiyorum. Ne önerirsiniz? Not: SuperonlineFiber ve Uydunet bu bölgede bulunmuyor.
Wifi kapsama alanı hk.
|
Meslek: Öğrenci..:)
İlgi Alanları: Pc
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 151
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 14.592 (Bu ay: 148)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar