Kiracimiz kirayi ödemiyor
Merhabalar 2023 yılında babam evi kiraya verdi aylik cok uyguna verdi babam emekli hemde o kira geliri ile gecinme sagliyordu ama kiracimiz malasef kirayi hic gününde ödemedi hep geciktirdi şimdide 4 aydir filan göndermiyor babamda hasta evde yatiyor notere gidemiyor e devlet üzerinden nasil yapabiliriz kiraciyi çıkarma şansımız varmi acaba. bu tahliye taahhütnamesi işe yararmi tarih filanda var üzerinde
Seg Klima Er06 HATASI
Merhaba gecensene klimam bozulmustu garantiden yapildi 6 aydir filan kullanmiyoruz gecenin bir vakti klima kapaliyken er06 hatasi yazdi durduğu yerde aradan zaman gecti bugün sicaklarin gelmesiyle calistirayim dedim yine er06 hatasi verdi yaptıracak paramda yok klima durdugu yerde bozulurmu yerli mali olsun dedik seg aldik başımıza bela almışız
Canli Yayinda Soyundu Üzerine Su Döktü
Tiktok iyice çığırından çıktı canli yayinda soyundu üzerine su döktü
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=v2rNr2lMUxk
Merhaba Arkadaşlar Nikon Coolpix P900 Makinem Var.
Özellikler;
Nikon Coolpix900 ile Doğaya Bir Adım Daha Yaklaşın Profesyonel doğa fotoğrafçıları için de benzersiz özellikler sunan Coolpix P900 geniş resim açıları kaydederken ekstra destek sunuyor. Farklı bakış açıları esnasında yaratıcı kompozisyonlar elde etmeye yarayan LCD ekranı, herhangi bir hayvanın göz hizasına kadar alçalabiliyor. Yırtıcı kuşların yüksekten çekimleri sırasında yüksek açı ve basit netleme sağlayan otomatik sahne seçim ekranı, zor konularda da olağanüstü sonuçlar elde etmenizi sağlıyor. Görüntüleri algılayarak çekim yapmak istediğiniz gözünüzü vizöre yaklaştırmanızı algılayan dahili elektronik vizör, ekrandan çekim modundan çıkıyor ve vizör çekimini geçiyor. Göz sensörü kendiliğinden devreye girdiği için çekim şekliniz ne olursa olsun dilediğiniz gibi görüntü çerçeveleme yapabilirsiniz. Fotoğraf konusuna ve koşullarına en uygun görüntüyü seçen 19 farklı sahne modu, flaş seviyesini dengelemeye yardımcı olan flaş telafisi ve kapasitesi geliştirilmiş enerji tasarruflu pil tasarımıyla gün boyu fotoğraf çekmenin keyfine Coolpix P900 ile varabilirsiniz.
Farklı Projelerden dolayı gözüm gibi baktigim kameram satiliktir
Sıfır Fiyati 8.000 Tl Civari Ben 5.000 Tl İstiyorum
Yaninda Tripod,Çanta,Hafıza Kartinida Vereceğim.
Kamera ile cektigim videolar kanalim;
Manzara nasil Arkadaşlar ?
Dolunay Hiç Bu Kadar Yakindan Gördünüz Mü?
Nikon Coolpix p1000 ile Çektiğim ay videom.
Merhaba arkadaşlar Nikon Coolpix P1000 nasil makine? Örnek bir kac videoaya baktimda cok güzel zoom yapiyor siz ne diyorsunuz bu konuda
Tapu - Kadestro problemi
Merhaba arkadaşlar babamin arasasi var babasından kalma uzerknden yol geçmiş.
E-Devlette üzerinde cikiyor web tapuda üzerinde çıkıyor.
Kadetsro dairesi = Arsaniz ölmüş diyor
Tapu dairesi = Arsaniz yaşıyor diyor
Biz hangisine inanacağız işlem yapicaz anlamadim bu işlerden anlayan arkadaşlar varmi acaba Forumda?
Bu Video Hakkinda Düşünceleriniz Nedir?
Emekli Maaşında Adaletsizlik
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 423
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 28.293 (Bu ay: 394)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 224 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası