Araç satış ilan linki :
S60 Volvo 1.6d2
Temiz, doktordan, ilk sahibinden.
İstanbul içinde hali hazırda kullanılmaya devam etmektedir.
Dizel, otomatik vites.
Tramer sorgulanabilir, 39000 tl civarında kaydı vardır, şehir içinde yaşanmış ufak kazalar sebebiyle.
Bakımları düzenli yapılmış, airbag işlemi veya ağır hasar kesinlikle yoktur, hırpalanmamış bir araçtır.
Ilgilenen arkadaslar bana paylastigim satis ilaninda bulunan telefon numarasindan ulasabilirler.
Araç satış ilan linki :
İlk sahibinden,
VW Golf 1.6 TDI Dizel Otomatik, ekstraları olan bir araçtır,
İstanbul içinde kullanılmış, tramer kaydı kazası olmayan Golf sahibinden satılıktır.
Yedek anahtarı mevcuttur, multimedia sistemi Highline - ekranı büyük olan tiptedir,
Direksiyon arkası F1 vitesler vardır,
Yokuş kalkış, cruise control vardır.
Muayenesi yeni yapıldı, seramik kaplamalı, bakımları düzenli yapılmış bir araçtır.
Ilgilenen kisiler bana paylaştığım ilanda ki telefon numarasından ulaşabilirler.
Merhabalar arkadaşlar. Başlıkta da belirttiğim gibi uzun araştırmalar sonucu 2 model arasında kaldım. Laptop almamın amacı diş hekimi olarak iş için kullanacağım, fazla oyun oynayacağımı sanmıyorum. Exocad isimli 3d modelleme programında kullacağım, ayrıca photoshop ve video editleri içinde kullanacağım.
Cihazlardan exocad kullanırken performans problemi çıkarmayacak olanı seçmek isterken ayrıca soğutma olarak ta hangisinin iyi olduğunu bir türlü çözemedim.
performans + soğutma açısından her türlü tavsiyenizi bekliyorum.
Ürünler :
Asus :
Hp Omen :
(PS5) Fifa 22 Pro Clubs takımımıza oyuncu arıyoruz
Merhabalar arkadaşlar, uzun yıllardır pro club modunda türk ve yabancı liglerinde keyif amaçlı oynayan bir ekibiz. PS5 in çıkmasıyla birlikte malesef türk ligleri yeni jenerasyona geçemedi. Bu yüzden tekrar yabancı liglerde oynama durumunda kaldık. Eğer ekip halinde oyun oynamayı seven, pro club veya fut modunda biraz tecrübesi olanlar var ise kesinlikle bekliyorum. Lig falan yazınca genelde insanlar hemen profesyonel ve çok ciddi bir ortam olarak düşünüyorlar, hayır değil. Tamamen keyif alma odaklı oynuyoruz. Lig sadece iyi rakiplere karşı oynayabilmek için. Oyun içinden maç aratınca çok kolay rakipler geliyor ve keyif vermiyor. İlgilenen arkadaşlar bana burdan mesaj atabilirler yada verdiğim discord linkine katılabilirler. Discord serverında da ismim aynı ordan da mesaj atabilirsiniz
Son olarak tekrar belirteyim oynadığımız konsol PS5.
Fifa 21 Pro Clubs (PS4-PS5)
Selamlar arkadaşlar, uzun yıllardır birlikte oynadığımız ekibe yeni arkadaşlar katmak istiyoruz. Her hafta turnuvalarda oynadığımız için düzenli oynayacak ve pro club yada fut modunda tecrübesi olan arkadaşlar arıyoruz. Takım aslında 11 kişi fakat farklı günlerde oynayınca illa ki geleyenler oluyor o yüzden yeni arkadaşları aramıza katma yoluna gitmeyi tercih ettik.
Ortamımızda her türlü goy goy vardır öyle sessiz sakin oturup sadece abilerin öğütlerinin dinlendiği bir ortam beklemeyin. Maç içerisinde ciddiyetimizi koruruz sadece :)
Herkesi bekliyorum, şimdiden ilginiz için teşekkürler
İlgilenen arkadaşlar bana özelden yazabilir yada PSN den de ekleyebilirsiniz.
PSN ID: MelihC9
2k21 PS5 takima yeni arkadaslar ariyoruz.
Merhabalar uzun suredir 2k oynayan bir grubumuz var. PS5 i herkes alamadigi icin suan eksik kaldik ve hergun oyun icinde duzgun oynayan birini bulmak icin aci cekiyoruz. Nerdeyse her aksam 5 olup rec giriyoruz. Eksik kalacagimizi bildigim icin pro am ligine girmedim yoksa liglerde de oynuyorduk. Bizle takilmak, rec yada pro am girmek isteyen arkadaslar bana burdan ozelden yazarsaniz cok sevinirim 😄
Merhabalar arkadaşlar, bir süredir mesleğim için kullanabileceğim bir dslr makine arayışındayım. Diş hekimi olduğum için ağız içi fotoğraf çekimi yapabileceğim bir makine aramaktayım. Fotoğraf makinelerinin detaylarından çok anlamadığım için önerilerinizi beklemekteyim.
100mm macro lens ve twin flash ile kullanacağım.
F22, shutter speed : 1/200, ISO : 200. - Genelde diş hekimliğinde çekim yapmak için önerilen ayarlar bu civarlardadır.
Sizden ricam bu ayarlar çevresinde iyi sonuçlar verebilecek, fiyatı çok yüksek olmayan cihazlar önermeniz.
Araştırmalarım sonucunda Canon rebel T7i (800D), Nikon D6500, Nikon D7500, Nikon D610 cihazları arasında kalmış bulunmaktayım.
Macro lens olarak ise ; Sigma 105mm F2.8 EX DG Macro veya Tokina AT-X 100mm AF f/2.8 Macro Pro D Lens arasında kalmış bulunmaktayım.
DSLR ın kendisi için yurtdışından 0 ya da istanbulda 2.el alacağım, bu cihazlar arasından yorumlarınızı ya da varsa başka makine tavsiyelerizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
|
|
MSI IMMERSE GH10 Hakkında Yardım
|
mesajla soru sorabilirsiniz |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 171
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 29.440 (Bu ay: 92)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun