Anakartın çalışmama sebebi bu olabilir mi?
Selamlar. Arkadaşımın gigabyte b450m s2h anakartı var. Bilgisayarı, kardeşine kızdığı için komple söküyor, sonrasında tekrar takmaya çalışırken anladığım kadarıyla zarar veriyor. İşlemci ayakları vs yamulmuş durumdaydı, onları düzelttim. Bilgisayarı tekrar topladım, power tuşuna basınca fanlar döner gibi olup duruyor, bilgisayar açılmıyor. Tamirciye gönderdik, işlemci soketinden olabilir dedi, o da tam bilmiyor anladığım kadarıyla. Net çekilmiş fotoğrafı ekliyorum. Var mı yardımcı olabilecek bir arkadaş? Bu soket değiştirilebilir mi? Sanki sokette birkaç pin boş gibi.
Alınır mı?
Arkadaşlar, linkteki cihaz çalışan indirimiyle uyguna geliyor. Alınır mı ne dersiniz? Lg panelmiş.
Proxy kurmak
Selam arkadaşlar. Sanal bilgisayarımda kullanmak için proxy kurmak istiyorum. İnternetteki yönergeleri izleyerek vultr üzerinden sunucu kiraladım. Kiraladığım sunucunun ip'sini proxifier ile sanal bilgisayara aktarmak istiyorum fakat hata veriyor. Ip'nin çalışmadığını söylüyor. Nerede hata yapıyorum acaba? Konu yanlış yerdeyse özür dilerim. Uygun yeri araştırdım fakat bulamadım.
En iyi mmorpg mouse?
Merhaba arkadaşlar. Knight online için en iyi mouse arayışındayım. Hali hazırda g300s ve g305 var fakat ben pulsar gibi 20 makro tuşlu, x7 gibi makroyla koordinata tıklayan makro mouse arayışındayım. Bunların hepsinin birlikte olduğu bir mouse var mıdır? Fiyatı problem değil. Pulsar'ın yabancı versiyonu olan redragon m908'i gördüm fakat onda da sanırım koordinata tıklamıyor ve makroları döngü içermiyor. Basılı tutmak gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Tabi böyle bir mouse varsa :)
GIGABYTE AORUS 7 9MF
Merhaba arkadaşlar. 17 inç laptop arayışım var. Bütçe 40-50 civarı. Önceliğim legion 5'ti fakat tr'de doğru dürüst satan göremedim. Msi'ın bulduğum modeli de 60 civarı, o kadar çıkmak istemedim. Araştırırken bu laptopa denk geldim. Fiyatı ve özellikleri benim açımdan iyi gözüküyor. Önerir misiniz?
Uygun fiyatlı iphone x
|
Araç Tavsiyesi
|
600-700 Tl civarı telefon önerisi
|
1500 TL'ye Alınabilecek En İyi Laptop
|
Alınık Ko Pedal
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.876
İkinci El Bölümü Mesajları: 427
Konularının görüntülenme sayısı: 12.701 (Bu ay: 203)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 235 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar