Merhaba,
Android telefona bağlayabileceğim çok büyük çoğunlukla görüşmede kullanılacak kulak içi kablosuz kulaklık tavsiyelerinizi bekliyorum. Benim için önemli olan mikrofon kalitesi ve şarj süresi. Bütçe max 600-700 civarı. Hiç anlamadığım için tavsiyelerinizi bekliyorum.
Turknet rezaleti
Merhaba,
Turktelekomda 35mbit vdsl olarak kullandığım hattımı turknet vdsle geçirmek için başvuru yaptım. Altyapımın 82mbite kadar desteklediği söylendi. Hattımı bugün turknet adsl olarak taşıdı. Defalarca sormama rağmen bana aktivasyon tamamlandığında online işlemlerden vdsle geçebileceğim söylendi. Ancak şuan en fazla kullanabileceğim 16mbit adsl olarak görünüyor.
Android telefon tavsiyesi
Merhaba,
iphone 6s den androide geçiş yapmayı düşünüyorum ancak çok fazla çeşit olduğu için kafam karıştı. Telefondan oyun oynayan biri değilim. benim için önemli olan hızlı ve uzun ömürlü olsun. ekran kalitesi iyi olsun. benim için bunlar yeterli. tavsiyelerinizi bekliyorum sebepleriyle birlikte şimdiden teşekkürler.
Android telefon tavsiyesi
Merhaba,
iphone 6s den androide geçiş yapmayı düşünüyorum ancak çok fazla çeşit olduğu için kafam karıştı. Telefondan oyun oynayan biri değilim. benim için önemli olan hızlı ve uzun ömürlü olsun. ekran kalitesi iyi olsun. benim için bunlar yeterli. tavsiyelerinizi bekliyorum sebepleriyle birlikte şimdiden teşekkürler.
İ3 10100F VS R5 1600AF
R5 3600 fiyatları bu seviyedeyken bu iki işlemci arasında kaldım. Fps testlerine baktığımda sonuçlar yakın gibi. şuan elimde 6gb gtx 1660 ekran kartım ve ssd var. kasa topluyorum. işlemci anakart ve ram alıcam. sizce hangisini tercih etmeliyim neden ? amd tarafında 3200 mhz ram seçeneği intel tarafında 2666mhz. kafam çok karıştı. önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba,
VDSL Training Status: Showtime
Mode: VDSL2 Annex B
VDSL Profile: Profile 17a
Traffic Type: PTM Mode
Link Uptime: 5 days: 20 hours: 38 minutes VDSL Port Details Upstream Downstream
Line Rate: 6.163 Mbps 24.640 Mbps
Actual Net Data Rate: 6.140 Mbps 24.576 Mbps
Trellis Coding: ON ON
SNR Margin: 26.8 dB 32.6 dB
Actual Delay: 0 ms 0 ms
Transmit Power: 8.4 dBm 14.1 dBm
Receive Power: 4.8 dBm 8.8 dBm
Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols
Total Attenuation: 3.5 dB 5.3 dB
Attainable Net Data Rate: 32.836 Mbps 87.480 Mbps
hat değerlerim bu şekilde ancak kardeşim wifiden laptop ile lol rainbow vs oynarken youtubeda gezinirken ben landan bağlandığım halde ps4 ümde fifa oynarken ping sorunu yaşıyorum. Sizce bunu nasıl çözerim ?
Şuanki modemim ttnetin verdiği zyxel wmg3312-b10b sizde ne yapmam gerekir düzeltmek için?
http://www.dslreports.com/speedtest/67236567
Bufferbload d-c falan çıkıyor ne yapmam gerek kafayı yemek üzereyim.
Gtx 1650 super veya gtx 1660 super tavsiye?
|
Max 1200 TL Amd işlemcili Tavsiye KASA?
|
Peugeot 407 lastik tavsiyesi?
|
407 Yakıt sorunu?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 166
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.052 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar