arabam.com uygulamasında Intercity anlaşmalı servisler üzerinden periyodik bakım randevusu alabiliyoruz ve 30 Nisana kadar %20 indirim kampanyası mevcut. Randevu alabilmek için uygulamayı indirip uygulamadaki Garaj bölümüne kullandığımız aracı eklemek gerekiyor. Daha sonrasında çevrenizdeki Intercity anlaşmalı servisleri ve aracınıza özel periyodik bakım fiyatlarını görebiliyorsunuz.
Kendi aracım için 500-600TL arası bakım teklifleri çıkıyor, kredi kartına 6 taksit imkanı da var. Kurumsal bir hizmet olarak değerlendirdiğimizde piyasa şartlarına göre uygun fiyatlar diyebiliriz.
Değerlendirmek isteyenler buradan uygulamayı indirip araçlarını ekledikten sonra bakım fiyatlarını görebilir.
Başlık biraz clickbait oldu farkındayım ancak Geleceğe Dönüş serisi ile bir çoğumuzun çocukluk hayallerini süsleyen DeLorean DMC-12 modeli ilana düşmüş. Daha önce autoshow fuarında görmüştüm ancak o araç filmde kullanılanlardan biriydi. Türkiye sınırları içerisinde DeLorean olduğunu olduğunu bilmiyordum, bu sefer gerçekten TR'de tek olabilir
https://www.arabam.com/ikinci-el/delorean/otomobil/dmc-12?redirectAdvertId=16071581
Hepsiburadada Satılan Smart Coverlar Orjinal Değil !!!
Jwin.com.tr Güvenilirmidir? (Megavizyon)
|
Toshiba L655-142 Modeli için Recovery DVDsi Arıyorum !
|
|
|
Packard Bell TJ75 Merak Edilen Sorular & Sorunlar
|
çöp
|
çöp
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 940
İkinci El Bölümü Mesajları: 124
Konularının görüntülenme sayısı: 10.987 (Bu ay: 125)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 75 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar