Merhaba ingilizcede çok kelime eksiğim var.Bu aralar işyeri kapandığı için evdeyim ve tüm gün boşum.Memrise çalışacağım.Memrise en akılda kalıcı yöntem benim için. Siz günde kaç kelime ezberliyorsunuz ? 1 günde en fazla kaç kelime yüklemesi yapmalıyız sizce ? fazla hızlı gidersek unuturmuyuz ondan dolayı soruyorum. Sizlerin yöntemleri nelerdir ? Yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
memrise en iyi kurs
merhaba. ingilizcem şuan pre-int seviyesinde. çok kelime eksiğım var. bu zamana kadar aklımda kalan bana en faydalı yer memrise oldu kelime öğrenmek için. şimdi yeni bi kursa başlamak istiyorum. bana şöyle çok basit başlangıç kelimeleri olmayan orta ve ileri seviye bol kelimeli bi kurs önerebilirmisiniz ? teşekkürler
Nba 2k21 kasma
beyler nba 2k21 yükledim.
pc min özellikleri kaldırıyor ama kasma sorunu var bir türlü ayarlayamadım.
sistem özelliklerim 16 gb ram- ryzen 7-4800h-rtx 2060 6 gb ram ekran kartı- asus tuf gaming a 15.
neden kastıgını bir türlü cözemedim. geforce experience programından optimize ediyorum en yüksek ayarları seçiyor. fakat oyunun içine girince inanılmaz kasıyor. ayarları düşürüyorum yine kasıyor.
fifa 21 ultra ayarlarda çok rahat oynuyorum red dead redeption yüksek ayarlar aynı şekilde. Bunun nedenini bilen varmı ?
Merhaba Ben yurtdisindayim suan. Gaming laptop siparisi verdim amazondan. Bir tanede gaming klavye aldim. 3 gun sonra elime ulasacak hepsi.
Aldigim ürün bu:
https://www.amazon.com/gp/product/B0863DW238/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Toplam vergisiyle kargosuyla Felan 1300 euro odedim. (SADECE LAPTOP)
Daha once hep normal düz PC ler kullandim.
Bu ilk gaming laptopum olacak. Bazi sorularim var.
Ilk sarj önemlimi nasil olmali?
Sogutma fan i şartmi?
Ve hangi ayarlamalari yapmam gerekiyor PC içinde ilk once?
Daha once bu markayi kullananlar ve önerileri olan varmi?
Urun gelip kullandiktan sonrada isteyenlere buradan bilgilendirme yapabilirim...TEŞEKKÜRLER...
Fifa 19 gamepad sorunu
|
Laptop ram ekleme lğtfen yardım
hp pavilion 15 lütfen yardım
metin2 için bu özellikler yetermı ?
bu özelliklerde oyun kasıyor
Yurtdısından netflix türkiye izlemek
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 152
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 12.240 (Bu ay: 128)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu