TCL tv hazır kanal listesi lazım
Eşim ve ben acemi şöförüz acemiliği atmak için A Sınıfı TAM Otomatik araç arayışındayım bütçe 650.000 TL civarı hangi marka model araçları tavsiye edersiniz acaba Kia Picanto ilgimi çekti ama onlardada Tam Otomatik yarı otomatik diye ayırım varmış sanırım .
A Segment Araç
Eşim ve ben acemi şöförüz A segment bir araç almak istiyorum Kia Picanto yada Hyundai İ10 düşünüyoruz sizlerinde görüşlerini almak isterim.
Otomatik vites araç düşünüyoruz
Araç Tavsiyesi
Eşime araç almak istiyorum kendisi acemi şoför Kadınların kullanabileceği küçük bir araç arayışındayım acaba hangi aracı tavsiye edersiniz. Otomatik vites araç düşünüyoruz benim aklımda Micra ve Jazz var her türlü tavsiyelerinize açığım.
Bu montu arıyorum
Columbia nın bu model montunu arıyorum fakat bulamıyorum Orjinal ürün arıyorum çakmasını birkaç yerde gördüm
AÖF için bu sonuç yeterlimidir
Sınav sonucu ekte bu sonuçlarla AÖF kayıt olunabilirmi acaba
Samsung T Serisi için hazır kanal listesi arıyorum.
Arkadaşlar selamlar ben 32T5300 model TV aldım bu TV için hazır kanal listesi bulamadım rica etsem elinde olan varsa yada nereden temin edebileceğimi paylaşırsanız memnun olurum.
Yüksek Tansiyon
Arkadaşlar ailemde hiç kimsede tansiyon rahatsızlığı yoktu check up yaptırdım yüksek tansiyondan şüphelendiler ve tansiyon holter taktılar 24 saat bağlı kaldı daha sonra tansiyon rahatsızlığım olduğu kanısına vardılar.
Önce Delix 5MG verdiler bir işe yaramadı
sonra Tensart Plus 32/12,5 mg verdiler bir işe yaramadı
sonra Benipin 4MG ve Vasoxen 5Mg verdiler bir işe yaramadı
sonra İrdapin 150mg ve vasoxen 5mg verdiler bir işe yaramadı
şimdi tekrar Kardiyoloji doktoruna gideceğim kan tahlili ve Eko çekilecek tekrardan benimle bu tarz sorunları yaşayan varmı acaba aranızda
Turknet İnternet Kesiliyor.
Ps4 Bluray girişine bozuk para kaçması
|
Referanslarım. eyupsultan - (Monitör Satıldı.) dimitradon (PS3 Oyunları Satıldı.) SAATURN - (PS2 Slim Satıldı.) J_skellington (PS3 Oyunları Satıldı.) barslan06 - (PS3 Oyunları Satıldı.) umxa - (PS3 Oyunları Satıldı.) piratemad - (PS3 Oyunları Satıldı.) sakgoz79 - (PS3 Oyunları Satıldı.) DarkSidesOfMe - (PS3 Oyunu Satıldı.) scaletti - (PS3 Oyunu Satıldı.) directX25 - (PS3 Oyunu Satıldı.) |
Son Giriş: 22 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.653
İkinci El Bölümü Mesajları: 394
Konularının görüntülenme sayısı: 56.571 (Bu ay: 1.362)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.004 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar