![konu açıcı](/Static/forum/img/rozet/konu-acici.png)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
Sigarayı bırakmanın parasal değeri
Kriptoda 250 bin TL (3 aylık maaşım) kaybettim. Kendimi cezalandırmak adına sigarayı bıraktım. Kendimi böyle teselli etmeye çalışıyorum. Normalde günde 2,5 paket içiyordum. Sizce kârda mıyım zararda mı?
4 adet 3060 ti ile rig kurmayı düşünüyorum
Arkadaşlar 60 bin TL ile ufak da olsa bu işe girmeyi düşünüyorum. Elimdeki 2 adet GTX 1650S ile geçen sene denememde kazanç için ugrasilmayacak düzeyde olarak düşündüğümden mining yapmamıştım.
Bulunduğumuz yüksek piyasa koşullarında bu işe girmek ne kadar mantıklı?
4 adet 3060ti ile aylik kazanç, elektrik çıkarıldığında 240$ görünüyor. 8 ay sonunda da kartları satmayı ve model yükseltmeyi hedefliyorum.
Ve en önemlisi: tüm dünyadaki elektrik zamlariyla birlikte artık rx480, rx580, rtx 2060 ların artık tatminkar getiri elde edemeyeceğini ve eski mining yapan insanların ya yeni ekran kartı alması gerekecegini veya bu işi bırakacağını düşünüyorum. Yeni başlayacak olanların ise yüksek fiyatlardan dolayı bu işe girmeyecegini, mining yapan insan sayısının çok artmayacagini, hash başına getirinin artacagini düşünüyorum. Bana katılıyor musunuz?
Bana bilgi verebilecek istatiksel olarak yardımda bulabilecek biri varsa 5453747060 whatsaptan ulaşabilir mi? Yurt disindayim GSM kullanamıyorum
Game Cash Alım/ Satım E-Ticaret Sitesi
İyi Günler,
Uzun zamandır aklımda olan bir hayali gerçekleştirmek istiyorum fakat bilgi konusunda eksiğim. Birkaç soru sormam gerekiyor her şey kafamda netleştikten sonra da site için fiyat teklifi alacağım.
- Türkiye'nin en kaliteli game cash siteleri seviyesinde, mümkünse daha iyi bir game cash alım/ satım sitesi kurmak istiyorum
- Site kesinlikle tüm Avrupa'ya hitap etmeli, ödeme yöntemlerini ise özelden soracağım.
- Site Türk kanunlarınlarıa göre vergisini verebilmeli . E devlete kayıt etmeliyim
- Sitenin script ücreti ne kadar olur? Basit script değişiklikleri yapabiliyorum fakat bazen destek almam gerekebilir.
- Yıllık sitenin işletim ücreti ne olur?
- Toplam maliyet ne kadar olur?
- Site Google adsense de en üstlerde görünmeli, bunun için de takribi ne kadar ödemem gerekir?
- Sitenin işletimi, alıcı satıcı bulma aşina olduğum bir durum bu konu hakkında sorum yoktur.
Cevaplarınızı bekliyorum sağolun
Bütçem bu işe olan inancıma göre yüksek olabilir
Son olarak yurt disindayim whatsaptan yazabilirsiniz 5453747060
Maaşınız ne kadar?
Maaşınız, yaşınız ve mesleğiniz nedir?
Eskiden izledğim filmi bulamıyorum
filmi 5-6 sene önce izlemiştim. Bir genç erkek sanal bir oyunda bir kızla tanısıyor ve onu gerçek hayatta bulup aşık oluyordu. Kız da insanları kendine aşık edip öldürüp kameraya alan birisiydi. filmin sonunda kız binanın çatısından aşagı atlıyor ve ölüyordu. 1 saattir arıyorum bulamadım. filmi bulursanız cok mutlu olacagım
not. sanal oyunda erkek her seferinde bir lüks binaya girmeye calısıyordu fakat giremiyordu. parolayı kız ona verince girebilmişti.
Bu günün dünden farkı
|
....
|
Chopin Spring Walz dinlemeden uyuyamiyorum
|
LİSANSLI WİNDOWSU SİLDİM SİSTEM BOOT OLMUYOR !!!
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.485
İkinci El Bölümü Mesajları: 266
Konularının görüntülenme sayısı: 14.257 (Bu ay: 294)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 274 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)