epson yazıcı kraft baskı
epson yazıcı kraft doypack baskı yaparmı ?
el yapımı kuluçka makinesi
Arkadaşlar el yapımımı makıne yaparak bıldırcın cıkartmayı denedım fakat 18.gün olmasına rağmen çıkım alamaıdm. bende 3 4 yumurta cıkartarak kırdım 3 tanesı bos cıkarken 1 tanesı dolu cıktı yavruyu ıcınden cıkarttıgımda gordum kı yumurtanın sarı kısmı tam olarak bıtmemıs bırazcık sarı kısımdan vardı ve malesef yavru öldü kaç gün daha sürer bu cıkım süreci acaba tavuk yumurtası gibi 21 gün mü sürecek ?
nem 60 ile 70 arasında
sıcaklık da 37,5 --- 37,7 arasında
Windows başlamıyor siyah ekranda kalıyor
Arkadaşlar sistemi yeni topladım işletim sistemini SSD'ye kurdum güncelleştirmeleri vs yapıyor kapatıyorum bazen acılıyor bazen acılmıyor siyah ekran da kalıyor ama BIOS'a girip çıktıgım zaman Windows acılıyor. BIOS'a girmezsem siyah ekran da kalıyor sebebı nedır bunun acaba? Daha önce başına gelen var mı yardımcı olabilecek birisi?
bu oyunun yaması bir türlü çıkmadı bu makine çeviri olayı filan konuşuluyor nasıl yapılıyor acaba bilen birisi konuya el atamazmı oyun çıkalı kaç yıl oldu hala yaması yok :(((
AMD ryzen yeni serisinde APU cıkacak mı ?
başlıkta da belirttiğim gibi yeni nesilde apu işlemci çıkaracaklarmı ryzen 5 3400g sipariş vericektim ama yeni işlemci çıkacaksa onu almayı tercih ederim bilgisi olan varmı acaba ?
Ryzen 3 3200g yada 5 3400g sistem tavsiye
|
Ryzen sistem için kasa onerisi
|
dragon age 2 grup sayısı arttırma
|
hatt tasımak
|
geçersiz sim hatası
|
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_88934477/f_//tm.htm
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.128
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 23.624 (Bu ay: 426)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware