Trim parça tamiri yardım
Merhaba,
Araçta küçük bi talihsizlik yaşandı. Fotoğrafta işaretli yerde desenler bu şekilde görünüyor oldu. Yumuşak, süngerimsi bi parça. :) Bunun tamiri olur mu? Olursa nasıl olur?
Bi yere gitmem gerekiyorsa İstanbul içi bu işlere hakkıyla bakan bi yer önerir misiniz?
Araç tavsiyesi
Selamlar,
Bayağadır araç bakıyorum. Kafam allak bullak oldu. Çıkabileceğim rakamlar maks 1.8m civarı. Önceliğim suv şu ana kadar. Uzun boylu bir aileyiz bu yüzden sedan araçlara çok bakmıyorum boğucu hissettiriyor.
Biraz sportif, biraz da işlevsel bakıyorum. Yüksek yakıt da olsun istemiyorum xc40'tan bu yüzden vazgeçtim. Çok alakasız araçlara baktım hala mantıklı bi karar veremiyorum. Kullanan arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim.
Alfa tonale baktım, aracı gerçekten sevdim. Sadece kullanım sonrası satışın zor olacağı söyleniyor.
Subaro forester 2020 kasaya baktım. Aracın içi gerçekten çok güzel, kullanım olarak da mutlu eder gibi ama araç için biraz genç hissediyoruz :)
Audi q3 ve volvo xc40a çok baktım ama fiyat/performans olarak mantıksız görünüyor.
Cupra formentor de gerçekten güzel görünüyor. En büyük şikayet ekran sorunu olarak görülmüş.
Vallahi bilmiyorum arkadaşlar. Başka seçeneklere de açığım.
Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.
Ram Uyumlulugu Hk.
Merhabalar,
Kardesimin bilgisayarina ram almayi dusunuyorum. Bilgisayara uyumlu olur mu olmaz mi hic bir fikrim yok. Bu konularda bir bilgim de yok.
Bilgisayar linkteki kasa. Su an ddr4 ram var. Herhangi bir ram alabilir miyim?
Selamlar,
Annemin evine yaklaşık 5 ay önce Turknet üyeliği yaptım.
Modem olarak da TD W9970v3'ü turktelekomdan aldım.
Yaklaşık 2 aydır 2-3 kere modem kurulum sıfırladı ve tekrar kurulum yapmadan kullanım sağlamıyor.
Turknet altyapıda bir sorun olmadığını modem kaynaklı olduğunu söylüyor.
Baktığımda modem iyi bir modem değil evet. Bu tur problemler ise daha önce yaşanmamış. Genelde direkt modem çalışmayı durdurmuş.
En son dün elektrik kesintisinden sonra modem tekrar kendine format, reset... artık ne atıyor, ne yapıyor bilmiyoruz. Bağlantı sıfırlamış.
Ben annemin evine sık sık gidip gelemiyorum. Sürekli kurulum yapamıyorum ve kadının netflix, internet oyunları tek aktivitesi. Sizce ne yapmalıyım?
Sony Xperia T2 Hk.
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 331
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.052 (Bu ay: 72)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic