Windows 11'i Nereden Satın Almalıyım?
Windows 11'i nereden satın almalıyım? Vatan, Media Markt ...vb birçok sitede göremedim. Link verir misiniz? Saygılar
EA Play PC İçin Alacakken Xbox İçin Olanı Almışım
İptali için başvurdum. Yaptığım antin kuntin işlerden sonra şöyle bir uyarı aldım. İngilizcem zayıf tam anlayamadım ne demek istiyor yardımcı olur musunuz
We're sorry to see you go.
We refunded ₺65,00 to the payment method we have on file. If you don’t receive this credit within a few days, check with your payment provider.
FIFA 22 [ANA KONU]
PS5 ve FIFA 22 ve mümkünse ikinci kol'a ihtiyacım var ilgili arkadaşlara duyurulur.
Arkadaşlar FIFA22, FIFA Online 4 ile ilgili akılda şüphe uyandıran, bilmediğimiz, öğrenmek istediğimiz konularda yetkililerden birinin konuyu ele geçirmemek kaydıyla konuyu düzenleyerek en çok sorulan soruları, konuyu inceleyip cevaplamasını rica ediyorum. Saygılar.
r10.net Yetkililerinin Dikkatine
Arkadaşlar geçici olarak banlanan ve dün banı açılmış r10.net hesabım var. Banlanma süresi bitmeden kendi web sitemi onurunwebsitesi.net den onurwp.net e taşıdım. Artık onurunwebsitesi.net den giriş yapamıyorum. Bu konuda geçmişte banlı ve şu an giriş yapamadığım hesap için ne yapılabilir? Teşekkür ederim şimdiden.
ACİL! Bugün Açılıyor
Arkadaşlar eposta adresi destek@onurunwebsitesi.net olan ve bugün açılan-açılacak bir r10.net hesabım mevcut. Şu an onurunwebsitesi.net adında bir epostam olmadığından giriş yapamıyorum. r10 ban cezası sorunları epostasına mesajlar gönderdim ancak yanıt alamadım. Benim istediğim banım açıldıktan sonra eposta kısmının destek@onurwp.net olarak değişmesi. Bu yazımı r10 yetkililerine gönderirseniz çok sevinirim.
1 kaç gün kala (r10)
Merhaba. r10dan uzun süre ban yedim. Banım ağustosun ilk günlerinde açılacak. Fakat eposta sisteminde değişikliğe gidilmiş ve şu an kullandığım destek@onurunwebsitesi.com adresi geçersiz oluşundan olsa gerek kabul etmiyor. r10dan da yanıt alamadım. Eposta adresimi destek@onurwp.net olarak alırsam r10 epostamı nasıl ona uyarlarım? Teşekkürler ve bayramınız kutlu olsun.
Haber Teması Arayanlar, Konuya Bekleniyorsunuz
|
Turhost ve R10'a Erişemiyorum. Kontrol Sağlar Mısınız?
|
WP Adsense'nizi Tavan Yaptıracak Galeri Eklentisi v2 + ÜCRETSİZ
|
WordPress ÜCRETSİZ Galeri Eklentisi!
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.861
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 353.806 (Bu ay: 883)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.544 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun