AOC 23.8 165HZ 2K önerir misiniz
AOC 23.8" Q24G2A/BK
Beyler selam şuan kullandığım monitör CHG70 2K 27" monitör 3 senedir kullanıyorum hoşuma gidiyor güzel monitör çok şikayetim yok ama bunlarn kronik sorunu olan lehim mevzuları başladı 1 senedir her geçen gün daha da artıyor ilk açılışta 3 4 dk bekletiyor ilerde tamamen yanacaktır diye tahmin ediyorum. Neyse 2K da çok alıştım bir de kavisli olduğu için benim oturuş pozisyonuma güzel geliyor rahat geliyor.
Şimdi mevzu bu resimdeki monitör, yeni çıkmış 2023 yaz ürünü farkettiğim kadarıyla ve 24 inç te 2K çözünürlük sunuyor yani acayip bir pixel densitysi var. Oynadığım FPS tarzı olsun MMO olsun her zaman pixel sevmişimdir bir süre 27 1920x1080 kullandım ne kadar kötü göründüğünü hala unutamadım. Bir süre de 2K dan sonra düz 24 inç e düşmüştüm ama 1920x1080 onda da monitör ufak kalmıştı. Ort. 60 CM uzaklıktan bakıyorum ekrana.
Bu monitörü önerir misiniz yani pixel yoğunluğu şuan beni acayip cezbediyor bu monitörde. Önerilerinizi bekliyorum.
Bir de bu monitörle 2 si arasında kaldım pixel yoğunluğu hala cezbedici ama bilemiyorum 27 den 24 e geri dönünce zorluk çeker miyim
Anakart a 2. nvm2 ssd bağlama pci slotu üzerinden
Selam beyler. Öncelikle anakart Asus Prime B450M-K II diye geçen model.
Elimde 2. nvm2 ssd im var anakartıma bağlamak istiyorum. Anakartta 2. nvm slotu yok pci exp in ufak slotları var tam olarak o kısımları anlamadığım için bana bilgi lazım. NVM to PCI diye aratınca bir kaç aracı dönüştürücü çıkıyor ama hangisi uyumlu olur bilmiyorum. Yardım lazım bu konuda.
Amazon üzerinden
Örnek olarak;
Bunun uçları tam uyumlu duruyor gibi ama emin olamadım.
5K Anakart, işlemci, ram
Selam arkadaşlar 2013 de topladığım sistemi yenileme kararı aldım. Ekran kartı olarak Vatandan 3060 Ti aldım o yüzden ekran kartı önerisi lazım değil. Biraz araştırma sonunda resimde ki sistemi topladım. Sizce nasıl var mı öneriniz bu konuda?
M2 SSD konusunda arada kaldım yani normal 250 lik SSD lerim var ama M2 SSD de gerekir diye düşünüyorum o yüzden ekledim.
OC ile hiç işim olmadığı için anakartı çok yüksek alma gereği duymuyorum.
Şuan i7 4790K var yanında H87m D3h anakartı ve 4x4 lük Gskill var bunları da 2. el olarak topludan satacağım eğer sistem yenilersem sizce kaça vermeliyim?
Vatanda toplam fiyat 5.410 TL şuan ama haftasonu indirimleri var mı yok mu bilmiyorum. Yeni sistemi önümüzde ki hafta almayı planlıyorum.
Bu kart niye bu kadar ucuz? MSI 2070S içerir
Arkadaşlar bu MSI kartını Hepsiburada ve trendyol da aynı satıcı bu fiyattan satıyor. Bu kartın bu kadar ucuz olmasına güvenilir mi sizce? 2070 Super almak istiyorum ama sıfırları 6000 üstü 2. el de 4000-4500 tl arası ama bunu görünce bir araştırayım dedim. Sizce bu ilanın olayı nedir ucuzluk olarak?
3000 e monitör
Selam arkadaşlar. Bir süredir monitör ü değiştirmek için bahane arıyordum bu cuma indirimleri bahane oldu dedim bir mönitör yükselteyim. Hali hazırda kullandığım monitör Asus VG248qe 144 hz olan yükselteceğim ise 2K 144 hz olmalı. Ben bir kaç örnek buldum ama forumdan da görüş almak istiyorum. Bu gece sipariş geçicem duruma göre.
Bu monitörü de önermişler bir de.
Biraz araştırmadan sonra en iyisinin bu olacağına karar verdim qled den dolayı ve bunu sipariş verdim artık hayırlısı.
Sokağın telefon/internet dağıtım cihazı
|
|
PSN hesabıma erişemiyorum
|
Alt tire yapılmıyor
|
İlgi Alanları: Knight Online, League of legends, World of tanks
PSN : DaniCaliforniaTR / PS4 War Thunder
World Of Tanks / Steam = DaniCalifornia ## BF4 / Titanfall / Origin = DaniCaiifornia Nefret, insanlara öğretilir ve eğer nefret öğretilebiliyorsa sevgi de öğretilebilir.” Nelson Mandela Bilgi beş harftir, ama dört harfi ilgidir. Dilin kemiği yoktur. O yüzden birşey söylemeden önce iki kez düşünün. |
Düzenleyelim derken sildik. |
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.962
İkinci El Bölümü Mesajları: 155
Konularının görüntülenme sayısı: 31.391 (Bu ay: 377)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 316 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware