![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1105488/8ddbbb4a-b065-4f5b-88d2-db75129c2d97.png)
![konu açıcı](/Static/forum/img/rozet/konu-acici.png)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![mekanın sahibi](/Static/forum/img/rozet/mekanin-sahibi.png)
Ttnet 2 günlük kullanıma 900 tl istiyor
TTNET 2 gün kullanıp kötü bulduğum hizmet nedeniyle iade etmem sonrası benden 900 TL para istiyor. Ya kanundan haberleri yok ya da bilmeyen insanlardan para alıyorlar. Yasal olarak 15 gün iade hakkım var ve 24 ay taahhütlü sözleşme yapılmış, üstelik verdikleri cihazları teslim etmek için girdiğimiz zahmetler ve bundan sonra mahkeme süreci ile gireceğim zahmet çabası. Birde hala arayıp yok kurulum aktivasyon ücreti felan diyorlar ttnet gerçekten hala bildiğimiz ttnet
Trendyol çakma ürün gönderip iade kabul etmedi
Trendyol havuz elektronik mağazasından xbox şarj edilebilir batarya aldım adama alırken orjinal değilse iade işlemleri ile uğraştırma kesin orjinalmi sormama rağmen evet orjinal diyip çakma ürün gönderdi aldığım gün iade ettim fakat Trendyol kutu açıldığı için tekrar satışı mümkün değil iade alamayız diyip geri gönderdi, havuz elektroniği aradım Trendyol iade kabul edilmez kodu veriyor o yüzden geri gidiyor size diyor, trendyol tekrar satılamaz olduğu için kabul edemeyiz diyor, 200 tl için uğraşmaz diye sallıyorlar ama gereken tüm işlemleri yapıcam ve dolandırıcılık suç duyurusunda ayrıca bulunucam elimde adama sorduğum soru var mail ile gelen sahte üründe ortada Trendyol a güvenip telefon falan alsak ve replika çıksa vay halimize dikkat edin
Xbox one s kontrollerin düşük pil ile çalışmaması normalmi
Fatkun Batch Resim indirme
|
Awox 50 4k F/P Şampiyonu Türk Malı 4k Tv İnceleme
|
980 ti amp extreme için sistem
|
Lg C8 İnceleme Ve Oled Gerçeği
|
Vpn siz hiçbirşey yapamıyorum
|
bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı
AOC AGON AG271QG inceleme
|
Zotac Rtx 2080 ti Amp Intel Core i7-6700K Skylake Samsung 850 EVO 500 GB SSD Kingston HyperX Fury Black DDR4-2600 MSI Z170A GAMING M5 Konsol - ps1 ps2 ps3 ps4 |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 1 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 11.906
İkinci El Bölümü Mesajları: 348
Konularının görüntülenme sayısı: 36.639 (Bu ay: 1.057)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.820 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)